sâmbătă, 31 iulie 2010

Mașini și oameni "diferiți"

În primul rând avem un nou record mondial... la ce? La parcarea laterală cu frâna de mână. Da, se pare că există o astfel de categorie. Sau cred că fac câte o categorie pentru oricine are o idee, așa că.. dacă aveți idei trăznite sunați întâi la Guinness, poate stabiliți un nou record mondial și luați niște bani.
"Un şofer din Noua Zeelandă l-a detronat pe actualul recordman Guinness în materie de precizie la parcarea paralelă. Noul deţinător al recordului a făcut o parcare paralelă cu ajutorul frânei de parcare la o distanţă de numai 27 CM faţă de celelalte maşini. "
Articolul este luat de aici, de aceea nu sună românește.

Ceea ce nu prea înțeleg yo e modul în care se măsoară distanța. Se măsoară și în față și în spate. Păi și dacă cele două mașini parcate nu se mișcă (d-aia sunt parcate, să nu se miște), lungimea mașinii cu care se execută manevra rămâne constantă pe toată perioada desfășurării acțiunii; cum blana mea scade distanța? Adică dacă între A și B există o distanță de 10 cm și adăugăm un segment C de 8 cm, va rămâne un gol total de 2 cm indiferent de poziția în care punem segmentul C.Următoarele imagini evidențiază inventivitatea/gradul de plictisire al românilor.


Frumos, nu? Glumeam.
Care e rostul "inventării" unei astfel de mașini ? Cum își permite cineva să strice 2 mașini în perioadă de criză? Că presupun că nu sunt atât de idioți încât să creadă că dacă sudează cele 2 mașini rezultatul se va vinde mai scump și mai repede decât cele 2 mașini, indiferent de starea în care se aflau. Și o ultimă nelămurire.... unde au pus rezervoarele?

Un comentariu:

  1. "Adică dacă între A și B există o distanță de 10 cm și adăugăm un segment C de 8 cm, va rămâne un gol total de 2 cm indiferent de poziția în care punem segmentul C."
    Dar daca intre A si B exista o distanta de 10 cm si adaugam un segment C de 9 cm , nu va mai ramane un gol total de 2 cm...si va deveni un gol de 1 cm aici e smecheria.

    RăspundețiȘtergere