marți, 7 septembrie 2010

Noul Smart

Statisticile indică faptul că, în București, numărul accidentelor rutiere ușoare este în creștere.
Din această cauză, publicul resimte tot mai mult nevoia de a se simți în siguranță în jungla în care s-a transformat traficul din București, și din România.
Pentru a întâmpina dorințele publicului din România, un principal consumator de autovehicule, producătorul german de automobile, Mercedes, a realizat un nou model al autoturismului său de clasă compactă, pentru oraș, Smart. Este vorba de modelul Smart 4 War. Acest nou model va dispune de armură pentru a rezista impactului cu bizonii din traficul românesc, va fi dotat cu șenile pentru a putea face face față cu brio carosabilului tip no-road din România, și va avea plafon de sticlă pentru ca pasagerii să se poată bronza în timpul petrecut la cozile din intersecții.
Datorită colaborării cu grupul Renaul-Nissan, noul model va dispune de economicul motor de 1.5dci - 85CP folosit și pe Dacia Logan.
Prețul de pornire al acestui model este anunțat undeva la 20000 EUR CIP, versiunea fără dotări, urmând ca un model full-option, care ar urma să aibă ca și dotări tapiserie din piele, climă, vopsea tip camuflaj, claxon cu sunet de mitralieră și faruri cu xenon; să ajungă până la 35000EUR DDP. Garanția oferită este de 3 luni sau 10 000 km pe drumurile românești.
Pentru comenzi contactați departamentul de vânzări al Smart România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu