duminică, 7 noiembrie 2010

CosmoteCosmote... ultima rețea mare intrată pe piața românească.
A reușit însă să crească rapid prin intermediul ofertelor senzaționale care lăsau impresia că vor falimenta compania. Însă nu a fost așa. Acum se luptă de la egal la egal cu concurența.
Yo am avut o cartelă de la ei când au apărut, dar în timp am renunțat. Prin iulie, anul ăsta am primit o cartela Bonus 48 ( primesc 1EUR/lună 48luni). Așa că am activato, considerând că e aiurea să refuzi pe cineva care îți dă bani gratis. Între timp, am primit și un sms cu o ofertă de extraopțiune. Trebuia să dau 1EUR/lună (+cel pe care-l primeam) în schimbul a 300min, 300sms, + 20 min. naționale/internaționale). Și am activato. Joi am primit un sms că acum, la Cosmote, poți folosi minutele de voce pentru apeluri video. Am considerat în această promoție o nouă lovitură puternică asupra concurenței. Cosmote crescuse în ochii mei. Devenise o rețea competitivă, care reușise în 5 ani să cumpere principalele lanțuri de distribuție ale concurenței (internity, germanos), să cumpere cea de-a 4a rețea de telefonie mobilă (Zapp), să înceapă
o colaborare cu Romtelecom (pentru ca utilizatorii să vorbească la tarifele din rețea, sau să folosească minutele din rețea pentru apeluri către rețeaua fixă) și să lanseze pentru prima oară în România posibilitatea de a iniția apeluri video la costuri foarte reduse.
Astăzi, duminică, am primit un sms de la Cosmote, în care eram informat că am câștigat un telefon mobil Cosmote Cute.
Cum nu m-am născut ieri și știu că până și pe site-ul Interpol scrie că nu poți câștiga un concurs la care nu ai participat, am început să mă documentez și am sunat la Cosmote, serviciul de relații cu clienții (care răspunde foarte repede). Și mi-au confirmat că sunt câștigător.
Cosmote rulz!

2 comentarii: