luni, 10 ianuarie 2011

Inceputul...

Cu mulți ani în urmă aztecii au prezis sfârșitul lumii în 2012(după calendarul nostru).
De câțiva ani acest lucru s-a mediatizat și lumea s-a împărțit în 2 tabere: cei care cred și cei care nu cred. Cei care nu cred ignorau toate semnele care au apărut deja de ceva vreme, punându-le pe seama încălzirii globale sau a evoluției rasei umane (rog susținătorii acestei teorii să mai pună argumente în secțiunea comment).
Cei care cred și-au dat seama că în ultimul secol a crescut semnificativ numărul fenomenelor naturale (cutremure, activitate vulcanică, eclipse, etc).
Anul 2011, penultimul an, a început în forță: de abia au trecut 10 zile și avem deja:
  • o eclipsă de soare (click aici pentru a vedea cam cât de recent este acest fenomen, și țineți cont că cea mai recentă a fost în 1999);
  • activitate seismică la un vulcan din Italia care a fost inactiv 4000 ani (link aici)
  • "apocalipsa păsărilor"
Apocalipsa păsărilor, este o denumire dată de niște ziariști americani fenomenului inexplicabil care a omorât mai multe păsări atât din SUA cât și din alte țări. Dar nu este vorba doar de păsări ci și de pești. Și evenimentele au decurs cam așa:

30 decembrie 2010 - 100.000 de peşti morţi plutesc pe râul Arkansas
31 decembrie 2010 - 5.000 de păsări cad moarte din cer în oraşul Bebe din Arkansas, SUA.
3 ianuarie 2011 - 500 de păsări moarte sunt găsite pe o autostradă din Louisiana, SUA, iar în Kent, Marea Britanie, sunt descoperiţi circa 40.000 de crabi morţi pe plajă.
4 ianuarie 2011 - 100 de păsări moarte sunt descoperite pe un drum din Falkoping, sudul Suediei, circa 2 milioane de peşti morţi sunt aduşi la mal în Golful Chesapeake din Maryland, iar pe plajele din Peninsula Coromandel din Noua Zeelandă sunt descoperite sute de peşti morţi.
5 ianuarie - sute de păsări sunt găsite moarte în vestul statului american Kentucky, 100 au fost descoperite în Texas, iar câteva mii, în Faenza, Italia.
6 ianuarie - milioane de peşti morţi au fost descoperiţi pe malul Atlanticului, în Brazilia.
9 ianuarie - zeci de grauri morți în Constanța, România. (la noi sunt mai puține că e criză și Guvernul Boc face reduceri.. și eclipsa a fost de doar 75% )

Și sunt convins că am trecut cu vederea și alte evenimente, dar aș dori să readuc aminte, în încheiere, de acceleratorul de particule care va creea o gaură neagră... de el nu a mai vorbit nimeni.......


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu