joi, 26 ianuarie 2012

Siberia

Afară ninge liniștit viscolit,
Și străzile-s blocate,
Dar eu nu-s înzăpezit,
Nici blogurile toate.


      Așa că, dacă lumea tot stă în casă și citește bloguri m-am gândit să pun niște materiale de iarnă, făcute de mine.
     Asta pentru că, în ciuda eforturilor Poliției rutiere de a bloca circulația, tot am ajuns dimineață acasă.

- furtuna de zăpadă de aseară
        Și acum, după aceste zăpezi se anunță ger. Există mai multe explicații posibile pentru aceste schimbări bruște de temperatură și condiții meteo.


1. Băsescu a luat aceste măsuri pentru a scăpa de oamenii din Piață  (foarte puțin probabil, o fi el puternic, dar nici chiar așa. E președintele României, nu Crăiasa Zăpezii)

2. Avem de-a face cu un plan anticriză al Rusiei. Rușii exportă mai nou, gratis, gerul și condițiile meteo din Siberia, pentru a putea crește apoi exporturile de gaze naturale și vodka. Astfel, dacă temperaturile scăzute nu vor mai fi prezente, se va putea crește recolta de cereale și producția de vodka.

3. Cea de-a 3a explicație posibilă, dar și cea mai puțin plauzibilă, ar fi aceea că iarna ninge și e frig. Dar autoritățile și toată mass-media este surprinsă de ceea ce se întâmplă pentru că  știu cu toții că această explicație este de fapt o poveste pentru copii.

        Toată lumea Majoritatea populației este conștientă că deși încălzirea globală este tot mai accentuată, încă nu s-a ajuns la stadiul în care să ne așteptăm la o nouă eră glaciară. Nu spun că mai durează mult, spun doar că va fi după sfârșitul anului lumii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu