vineri, 10 februarie 2012

Cum se face parizerul si crenvurstii 2

După îndelungi căutări am găsit clipul pe care cei de la Google l-au dat jos de pe YouTube. Și l-am repostat ca voi să vă puteți "bucura" de el. Linkul către articolul original aici.

3 comentarii:

  1. desi nu sunt consumatoare de carne nu cred ca ceea ce relateaza acest video ar fi pt fabricarea parizerului si a crenvustilor nu ar fi logic, faptul ca pun animale intregi cu oseminte si cu tot si ok sa zicem ca asta ar conctine parizerul oseminte si rautati dar in animalele care sunt puse acolo intregi este o cantitate importanta de carne "buna" muschi, file, macra nu cred ca asa se procedeaza tot ce vedem aici este macinarea unor animale in nici un caz procesul care urmeaza.poate sunt animale cu boli care trebuiesc exterminate din nici un aspect nu cred ca acesta este procesul!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti imaginezi ca nu am filmat eu clipul respectiv, nu? Pur si simplu e o preluare de pe net. Daca ar fi vorba de exterminare, de ce s-ar mărunți animalele în loc să fie arse?

      Ștergere
  2. Se pot folosi ca ingrasamant organic pt. plante

    RăspundețiȘtergere