sâmbătă, 30 martie 2013

Relaxare


Sunt zile in care chiar ai nevoie de o pauza. Sau de un masaj.

Problema apare atunci cand ai pauza dar nu are cine sa-ti faca masajul. Fie ca persoana care-ți face de obicei masajul e ocupată, că nu are același program ca tine, fie că salonul de masaj la care mergi de obicei e închis că e 2 noaptea fie că ți-e lene să mergi până la mall să folosești un fotoliu pentru masaj.

Soluția ar fi să folosești o cadă de hidromasaj. Masajul acvatic este foarte relaxant și nu necesită o persoană în plus. Dar cum lumea nu prea are o astfel de cadă minunată în case, ea fiind destul de scumpă (chiar foarte scumpă, aș putea spune) soluția la îndemână rămâne un micuț aparat electrostimulator.

Teoretic el nu e făcut pentru masaj ci mai mult pentru exersarea mușchilor, la modul general. Fitness pentru leneși, mai exact. Doar că, dacă este programat corect poate avea rezultate... relaxante.

Totuși, nu se recomandă folosirea îndelungată. Și oricum nu se poate compara cu un masaj adevărat. Cu atingerea umană. Și aici nu mă gândesc la prostii, ci strict la masajul tradițional, de relaxare. Am observat că acum s-au înmulțit ofertele de masaj, tot felu de pietre, tot felul de uleiuri.

Nu e mai simplu să-ți iei niște pietre, să le pui pe parchet și să te rostogolești peste ele? N-or avea același efect relaxant? A încercat cineva? Eu cred că nu. Din comoditate. E mai ușor să lași pe alții să care pietre decât să le muți tu, nu-i așa?

Tu ce metodă de relaxare preferi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu