luni, 1 iulie 2013

Mi-e dor de Alexandra Stan

Ce se mai întâmplă cu Alexandra Stan?

Săptămâna trecută nu treceau 10 minute fără să vezi în NewsFeed sau la televizor (aici dura mai mult, că există publicitate) o informație despre ea. Acum totul a dispărut. Toată atenția se îndreaptă către accidentul din Muntenegru.

Nu mai îi ia nimeni apărarea, nu mai se arată nimeni pornit împotriva violenței asupra femeilor, nimic. Liniște totală. Nici măcar bancuri nu mai sunt. E ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, singura care-și amintește e Alexandra Stan, când se uită în oglindă, dimineața.


E în regulă, nici de accident nu o să se mai vorbească peste o săptămână. Așa funcționează presa din România. Se așteaptă apariția unui subiect care să aibă ori un element monden, ori ceva violent. Știrea cu Alexandra Stan le-a avut pe amândouă. Acum avem povestea cu tragedia din Muntenegru, care n-are mondenități dar compensează prin dramatism. Și se tot întoarce respectiva știre pe toate părțile până o visezi noaptea. În cazul Alexandrei, era simplu, că pe ea deja o visau băieții. Dar acum fetele se trezesc înspăimântate să nu pățească la fel.

Însă nu se spune un lucru. Pentru a păți ce a pățit Alexandra Stan, trebuie să ai inteligența ei (ca să n-o fac proastă, așa, pe față). Dacă azi te bate și tu ești atât de credincioasă încât să crezi că bătaia e ruptă din Rai, problema e la tine, nu la el. Adică și el are o problemă, dar a ta e mai gravă. El e idiot, tu ești masochistă. Și Alexandra Stan era masochistă. Probabil încă mai e. Dacă își primea banii, nu mai vedea nimeni toată povestea asta, se mușamaliza frumos, la fel cum s-a întâmplat și cu restul. Probabil că acum a cerut mai mulți bani, prevalându-se de experiența sa pe postul de sac de box. La urma urmei trebuia și impresarul să-și dea seama că te costă mai mult să bați o persoană cu renume decât un boschetar. În asta constă diferența. Dacă oricine poate să bată un om al străzii, pentru a avea acces la o vedetă, trebuie să plătești.

Nu îmi place violența și n-o susțin însă sunt de părere că prostia se plătește, așa că, dacă a stat cu el 1 an în aceste condiții, își merită soarta. Sunt curios dacă îi fredona seara din Britney Spears, care cerea bătaia pe care și-a luat-o în 2010.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu