vineri, 28 februarie 2014

1 și 8 martie în stil cizmăresc, #cumarveni


Gata, s-a terminat luna februarie. Nu-i așa că vi s-a părut că a trecut mai repede? Probabil datorită celor 2-3 zile lipsă. Mă rog,  a trecut, nu mai contează.

Important e că de mâine începe martie. Acea lună a cadourilor în care, spre deseobire de decembrie, doar femeile primesc cadouri. Ba chiar de două zile, despărțite de o singură săptămână.


Și pentru că sunt situații în care-ți vine să-ți bagi picioarele în ele de sărbători și de cadouri, mai ales dacă ai rate la bănci și alte cheltuieli, precum majoritatea populației, de altfel, te orientezi după cadouri mai acceptabile din punct de vedere financiar. Asta dacă nu te dau banii afară din casă, că există și o astfel de categorie socială. Nu la fel de numeroasă din punct de vedere social, dar mult mai numeroasă din punct de vedere monetar.

Pentru astfel de cazuri în care ea vrea botine damă și tu te gândești la încălțăminte copii, că vorba aia, sunt mici și dacă văd la ea, vor vrea și ei, există reduceri pantofi matar.ro. Găsești acolo o gamă foarte variată de încălțări în care să-ți bagi picioarele, la propriu.

Cu toții știm că doamnele preferă să aibă în garderobă un număr considerabil de pantofi, chiar dacă nu-i încalță. De ce se întâmplă asta, încă n-au aflat nici măcar cercetătorii aceia din Anglia, probabil din cauză că-și ocupă timpul cu tot felul de studii stupide și irelevante a căror singură utilitate este aceea de stârni râsul.


Și că tot veni vorba de studii, s-a dovedit științific că dacă nu le dați doamnelor cadouri de 1 și 8 martie, veți avea ghinion în dragoste cam tot anul și nu veți avea liniște în casă. Așa că priviți acest lucru ca o investiție într-un viitor liniștit, un fel de vacanță ce va dura un an întreg și costă mai puțin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu