joi, 27 martie 2014

Vrei să-ți schimbi ceasul?

Vine o vreme în viața fiecăruia când trebuie să facă o schimbare. De orice fel. În general, se fac schimbări de look (aspect fizic). Una dintre marile schimbări pe care le face fiecare dintre noi este schimbarea ceasului.

Banalul ceas de mână care inițial, pe vremea familiei Flinstone’s, se folosea de soare pentru a indica momentul zilei, a evoluat mult de-a lungul deceniilor. De la un simplă unealtă care te ajută să-ți organizezi ziua, a devenit în zilele noastre un accesoriu indispensabil și chiar un simbol al opulenței, în unele cazuri.


Producătorii mari de ceasuri, precum Casio, și-au diversificat oferta oferind sute de modele, pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. Oferă de la ceasuri simple, ieftine, pentru persoanele pragmatice, până la ceasuri de lux și ceasuri sport cu o grămadă de extra funcționalități. Fiind în concurență destul de strânsă, colecția de ceasuri de mână Fossil nu se lasă mai prejos, oferind o gamă foarte variată de produse, dar la prețuri ce pornesc de pe o treaptă superioară, încercând să-și selecteze clientela.

O nișă nou apărută este cea a smart-watch-urilor, ceasurile inteligente care conlucrează cu telefonul pentru a te înștiința asupra evenimentelor ce apar pe acesta. Fie că ai un apel ratat, un tweet nou sau că te-a tăguit cineva pe Facebook, vei putea vedea asta când verifici cât e ceasul. Principalul neajuns al acestor dispozitive, din punctul meu de vedere, e că îți creează o grijă în plus, aceea de a te asigură că ai suficientă baterie cât să nu te trezești în miezul zilei că ai nevoie de un încărcător. În rest, toate-s bune și frumoase. Chiar și câmpul tău energetic devine puțin mai albastru, datorită undelor Bluetooth ce conectează ceasul cu telefonul.

Dacă vreți să vă schimbați ceasul, puteți să vă alegeți unul nou din watchshop. Am văzut că au cam toate tipurile, în afară de smart-watch-uri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu