marți, 13 iulie 2010

Manechinul obscen

Dat fiind că am de învățat pentru licență o să postez lucruri care deja există pe Internet dar de care sunt sigur că voi cititorii mei nu știați.

"În statul american Nabraska, poliţia a obligat patronul unui magazin să acopere vitrina pentru că era obscenă, spun locuitorii oraşului.
Şi asta pentru că în vitrină era un manechin care nu avea nici o haină pe el.
Mai mulţi locuitori s-au plâns că manechinul nu poartă decât încălţăminte.

//edited: http://www.dollexpo.fr/dolloscommerce/catalog/images/mannequin.bloom%5B1%5D.jpg

Ei spun că acest lucru este obscen. Poliţia nu a ajuns însă la o concluzie. Încă se gândeşte cum să definească obsecenitatea.
Patronul spune că, sigur orice persoană a văzut în viaţa sa până acum un manechin dezbrăcat.
Pentru că a fost obligat, patronul magazinului a îmbrăcat manechinul cu un bikini. "

Eu propun să interzicem păpușile Barbie care de asemenea sunt obscene. și sunt șanse mai mari ca aceste obscenități să fie văzute de copii. Sau poate că cel/cea care a făcut reclamația se simțea complexată de "dotările" manechinului. Manechinul acela trebuia amendat pentru expunere indecentă.
Sau poate se dorea ca acel manechin dezbrăcat să prezinte starea de sărăcie la care s-a ajuns, nici manechinele, care primeau haine gratis nu mai sunt îmbrăcate. Rușine guvernului portocaliu !
Ah, nu e în România........ nu contează, oricum rușine guvernului... :)


Un comentariu:

  1. Pe mine ma deranjeaza Ken! e perfect plat pe toate partile! Nu e normal sa minta fetele in halul asta. De asta unele ajung speriate de bombe si nu stiu sa se bucure de ce le-a oferit natura! Pur si simplu ele fac risipa >:P

    RăspundețiȘtergere