marți, 3 august 2010

Osama va fi bunicMama-surogat pentru copilul lui Omar ben Laden şi al soţiei sale Zaina a reuşit să rămână însărcinată, dar cuplul a anunţat că s-a despărţit, relatează Newsin.

Louise Pollard, originară din Bristol, a spus pentru ziarul Telegraph că testul de sarcină a ieşit pozitiv după a treia rundă de tratamente de fertilizare în Emirate. Ea a fost aleasă să poarte nepotul lui Osama ben Laden şi a rămas însărcinată folosind sperma lui Omar, 29 de ani, şi ovulele britanicei Zaina, 54 de ani.

Însă imediat după ce mama-surogat în vârstă de 24 de ani a descoperit că este însărcinată, s-a aflat că Zaina - care a mai fost căsătorită de şase ori şi are cinci nepoţi - s-a despărţit de Omar.

"Când am făcut testul de sarcină, am fost entuziasmată pentru ei. Asta a fost înainte să aflu că Omar şi Zaina s-au despărţit. Sunt fericită că vor avea copilul la care visau, dar sunt şi neliniştită. Cu toate că Zaina m-a asigurat că despărţirea este doar o pauză, până la însănătoşirea lui Omar, mă simt dezamăgită", a spus Pollard.

Pollard a spus că nu va pune capăt sarcinii. Ea a mai povestit că a primit mesaje pe Facebook în care unii sugerau că ar trebui să fie "înjunghiată în burtă" pentru că poartă acest copil.

Fiul lui ben Laden, Omar, şi soţia sa, Zaina, s-au separat după ce acesta a început să "audă" vocea tatălui său şi a fost internat într-un spital psihiatric, a povestit britanica Zaina.

Cuplul s-a separat după săptămâni în care Omar s-a comportat extrem de bizar. Zaina a spus că este îndurerată, dar nu mai putea face faţă.

"Jurămintele noastre de la nuntă spun 'Şi la bine, şi la rău', dar, dacă situaţia ar mai dura, aş muri". Cei doi s-au întâlnit în Egipt în 2006.

Zaina, care a mai fost căsătorită de şase ori, a dezvăluit că ştia de mult că Omar este probleme psihice. "Avea perioade maniacale, când era entuziasmat de tot. Apoi urmau perioade de depresie cruntă, când era tăcut şi supus, stătea în pat toată ziua şi se culca extrem de târziu", a povestit ea.

Zaina îl învinovăţeşte pe Osama ben Laden şi atrocităţile pe care acesta le-a inspirat. "Omar îl iubeşte şi îl urăşte pe Osama. Îl iubeşte pentru că este tatăl lui, dar urăşte ceea ce el a făcut. Cred că a suferit de stres posttraumatic după 11 septembrie 2001. Viaţa lui Omar a fost distrusă de ceea ce a făcut tatăl său", a subliniat britanica.

Ea a mai spus că certa legată de imposibilitatea obţinerii vizei pentru Marea Britanie de către Omar şi presiunile din partea familiei ben Laden au înrăutăţit starea de sănătate a lui Omar. El locuieşte în Qatar şi ţine legătura cu soţia sa prin telefon şi e-mail. Aceasta stă în Cheshire.

În urmă cu zece zile, îngrijorată fiind, Zaina a plecat în Qatar şi şi-a dus soţul la medic. Omar a fost imediat internat într-un spital psihiatric, dar după trei zile s-a externat singur şi comportamentul bizar a continuat.

Ultima picătură a fost când el a luat maşina şi a început să conducă haotic, având-o pe Zaina alături. "Când ne-am întors, i-am spus că vreau să divorţez şi să mă întorc în Anglia", a povestit britanica. Ea a spus că îl iubeşte încă pe Omar, dar nu mai poate fi cu el cât timp acesta este bolnav.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu