miercuri, 1 septembrie 2010

Programul Rabla la lenjerie


De o lună de zile a demarat programul Rabla pentru lenjerie intimă în oraşul de pe Bârzava, dar reşiţencele ezită să-şi lase desuurile în magazin în schimbul unei reduceri de 20 % la altele noi. Singurul magazin din Reşiţa în care a fost implementată această idee se află în zona Intim.

Magazinul este vizitat în special de doamne şi domnişoare. Majoritatea se amuză de afişul mare din vitrine, dar foarte puţine sunt cele care renunţă pe loc la bikini şi sutiene. “Programul Rabla pentru lenjerie intimă a demarat la începutul lunii august, dar să ştiţi că nu a prins aproape deloc la reşiţeni. Totul a fost redus la amuzament. Toată lumea era interesată să ştie ce fac cu produsul uzat, nicidecum de reducerea de 20 la sută”, se plânge patroana magazinului, Cristina Petre.

Multe magazine din marile oraşe, oferă o reducere importantă dacă veniţi cu lenjeria intimă veche şi cumpăraţi una nouă.

În Reşiţa, magazinul care are acest program Rabla pentru lenjerie, nu are aşa mare succes. Femeile sunt jenate când intră în magazin şi trebuie să scoată din plasă sutiene sau bikini folosiţi.

Lenjeria veche trebuie lăsată într-un coş special.

Proprietara magazinului dă asigurări că produsele folosite nu se revând, sunt aruncate, dar este o modalitate de a îşi reînnoi garderoba intimă.

Sursa: RadioK

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu