joi, 2 septembrie 2010

Poliţia Rutieră a primit un nou Mitsubishi Lancer EvolutionDupă ce anul trecut au patrulat pe autostrăzi la volanul unui Lancer Evolution cu transmisie manuală, poliţiştii de la brigada rutieră vor avea la dispoziţie acum un exemplar cu transmisie automată.

Divizia Autostrăzi a Poliţiei Rutiere va avea la dispoziţie în următoarea perioadă un exemplar Mitsubishi Lancer Evo cu transmisie automată care va ajuta organele legii în activitatea lor de pe Autostrada Soarelui. Colaborarea dintre M Car Trading, importatorul oficial al mărcii Mitsubishi în România, şi Poliţia Română intră astfel în al doilea an, 2009 marcând debutul unui Lancer Evo cu transmisie manuală în rolul de maşină de poliţie.

Exemplarul care a intrat în posesia poliţiştilor în cursul zilei de astăzi dispune de un motor turbo de 2.0 litri şi 295 CP, cutia cu dublu ambreiaj TC-SST (Twin-Clutch Sport Shift Transmission) permiţând trei moduri de rulare şi fiind apelabilă prin intermediul padelelor din spatele volanului. Evident, maşina este complet echipată şi dispune de toate sistemele necesare unui echipaj al Poliţiei Rutiere.
Mitsubishi Lancer Evolution 2.0T TC-SST atinge o viteză maximă de 242 km/h, iar acceleraţia 0-100 are loc în 6.3 secunde, cu 0.9 secunde mai lent decât în cazul versiunii cu transmisie manuală. Consumul mixt anunţat de producător este de 10.5 litri/100 km.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu