sâmbătă, 4 septembrie 2010

Pițipoance + 1Lumea pițipoancelor are o nouă membră. O membră care era destul de cunoscută și înainte să înceapă să pună poze cu ea pe internet,adică astfel de poze. Căutați Demi Moore pe goagăl și veți vedea că e deja celebră. Mă rog, fiecare persoană are dreptul la nebuniile ei, așa că nu voi comenta gestul ei personal, cine știe, poate a luat-o pe urma cerbului....

Yo nu înțeleg de ce și-ar face cineva poze în oglindă... adică dacă vrei să vezi cum arăți doar te uiți în oglindă. Ok, dacă vrei să ai poze cu tine în calculator, în costum de baie, fără a le vedea și altcineva îți faci poze singur, dar și așa, poți folosi funcția de timer din aparatul foto. Oricum, atâta timp cât pozele le pui pe internet, deja nu mai e o chestie intimă și poți apela la o persoană, un prieten, sau chiar femeia de serviciu, dacă nu ai prieteni.... dacă pui pozele pe internet sunt șanse foarte mari ca acea persoană să te vadă oricum. Care e scopul în a-ți face o poză singur?

Atât de egoist să fii încât să nu lași pe altcineva să pună mâna pe camera/telefonul tău ? Sau poate nu ai încredere că te încadrează bine.... ghici ce? sigur te va încadra mai bine decât tine și nu va apărea o mână întinsă de-a lungul pozei, semănând a salutul românesc. (pentru cine nu-l cunoaște, pe el, pe salut, am pus link pe sintagmă (înainte de paranteză).

Îi rog pe cei care-și fac poze singuri să-mi explice și mie logica... secțiunea de comentarii de mai jos este deschisă tuturor și poate fi folosită și în mod anonim, de cei care sunt mai timizi.

Pozele sunt luate de pe site-ul Jurnalul, care susține că sunt puse pe Twitter. Nu am cont pe Twitter și nu intenționez să-mi fac doar pentru a verifica dacă ei au mințit.

2 comentarii:

 1. Incerc sa-ti raspund eu...
  1. SUnt unele situatii cand esti nevoit sa-ti faci singur poze. Ori esti singur acasa si vrei sa arati ceva (gen noua ta freza) ori esti doar tu cu cineva si vreti musai o poza amandoi. Ce faci, rogi chelneru sa va pozeze?Poate unii nu vor sa faca asta!
  2. Sunt unele situatii cand la masa fiind nu vrei sa lasi camera altuia pt ca acea persoana va sterge niste poze. Eu unul am patit-o de atatea si atatea ori...
  3. Sunt unele persoane carora le place sa se pozeze. Nu au argumente logice, tu personal n-o sa le intelegi, da pur si simplu le place. Iar pozele facute de tine cu tine au un farmec aparte...si faptul ca ti se vede mana precum salutul romanesc are farmecul ei...
  4. Chestia cu incadratul e relativa. Te va incadra mai bine alta persoana...dar ai sa fii uimit cat de bine incadreaza unii facandusi poza propriei persoane...uimitor, nu?
  5. Ideea in sine e: ce tie nu-ti place si nu intelegi nu inseamna ca nu place si la altii. E simplu. Iar ce nu inteleg eu e de ce te-ar deranja. Si din pacate(sau din fericire) atitudinea asta n-o au doar pitipoancele. Sunt atatia oameni NORMAL care gandesc asa!
  Iar argumente(cu care oricum tu nu vei fi de acord) tot se vor mai gasi!

  Salutari

  RăspundețiȘtergere
 2. Dar se găsesc și argumente contra teoriei tale. :P

  RăspundețiȘtergere