vineri, 3 septembrie 2010

Cerbul alcoolic

Povestea sună așa:

" Povestea cu iz bahic a început atunci când, animalul, naiv, a degustat din sticla de bere ce i-a fost oferită de unul din ospătarii unui restaurant din aproprierea grădinii zoologice în care işi are adăpostul, undeva în China.

Din acest moment, cerbul a devenit atracţia turistică a zonei, mii de turişti venind să vadă cum dă pe gât sticlă după sticlă. Îngrijitorii săi spun că media este de două beri pe zi, dar sunt zile când animalul exagerează şi nu se opreşte nici după a treia sticlă... Iar dacă berea s-a terminat, bea bucuros şi vin. Orice, numai apă, nu.

Administratorii grădinii zoologice ezită în luarea unei decizii: încasările rezultate în urma vizitelor curioşilor şi tratamentul de dezalcolizare, de care cerbul are neapărată nevoie."

Și arată așa:Întrebările logice care se pot pune sunt:
1. Ce persoană întreagă la minte ar da bere unui cerb?
2. De ce ar face cineva așa ceva?
3. Chiar nu-și dă lumea seama că cerbul din reclama de la Ciucaș nu e unul real? Și acela nici măcar nu bea.
4. Vă dați seama ce antireclamă este acest articol acum pentru Ciucaș? Ciucaș, o bere pe care nici măcar cerbii nu o beau. Păcat, e o bere bunicică.
5. De ce ar promova cineva chestia asta cu cerbul bețiv? Cerbul are o problemă și trebuie internat la dezinoxicare. Proprietarii grădinii zoologice au mai multe probleme și trebuie internați la un spital de psihiatrie/ azil de nebuni.

Sursa: Jurnalul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu