sâmbătă, 19 mai 2012

Blog meet Bucuresti 1

A trecut și ziua de sâmbătă și totodată și prima întâlnire a bloggerilor din Bucurști (și nu numai). De fapt întâlnirea a fost în București că bloggerii au venit din mai din toate direcțiile.

Și cu această ocazie am mai cunoscut câțiva oameni chinuiți de talentul blogosferic. Persoane interesante care au ceva de spus și care vor să-și facă părerea auzită (sau mă rog, citită). Având în vedere că suntem persoane publice, pentru a facilita accesul tuturor la poze, o să pun pe acest blog pozele de la întâlnire.

Dacă cineva își vrea pozele scoase de pe acest blog ( având în vedere că nu am cerut acordul expres al tuturor) mă poate contacta.


6 comentarii:

 1. a fost frumos... mi-a parut bine sa te cunosc si sa ne mai vedem si cu ocazia altor blogmeet-uri :D

  RăspundețiȘtergere
 2. La fel. Si ne mai vedem, de asta am pus 1 la titlu :P

  RăspundețiȘtergere
 3. Acordul meu sa stii ca il ai! Adica, daca ne era teama ca ajung pozele cine stie unde, nu ne mai pozam. Suntem bloggeri, cred ca ne-am asumat faptul ca pozele astea or sa ajunga pe Facebook sau bloguri.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc Luciana... Acum, aici, prin cate acorduri primesc, vad cate persoane din cei care au fost, chiar intra pe blogul meu, cu toate ca le fac si reclama...

   Ștergere
 4. Salutare! Eu am pus pozele deja pe blog, acum scriu si articolul ca deh, trebuie sa recuperez sambata si duminica din Bucuresti. Ma bucur ca am avut ocazia sa va intalnesc.

  RăspundețiȘtergere