sâmbătă, 7 iulie 2012

Leapșă x 2

Nu am mai dat curs lepșelor de ceva vreme. Și s-au adunat... două.
Cum timpul și spațiul de emisie sunt limitate, timpul e limitat de CGS iar spațiul de emisie de ceilalți autori care trag chiulul în a scrie, mai rău ca mine. Sau poate s-au topit de la căldură... efectul e același.

Așa că, pentru că blogul meu este mai special, o să fac 2 posturi deosebite legate de lepșe. Primul, va fi acesta, în care voi trata 2 lepșe. Al 2lea post va fi unul în care ceilalți 2 autori vor răspunde și ei la aceste lepșe, un autor la o leapșă, celălalt la cealaltă.

Așa. Prima leapșă, este cea primită de la Daniel, și se numește leapșa orașului tău. Pentru că autorul descrie "orașul tău", ca fiind orașul în care locuiești, o să tratez Bucureștiul.

Top 5 locuri de vizitat:  (ordine aleatoare)
1. Muzeul Satului
2. Parcul Herăstrău
3. Mall Băneasa - Grand Cinema Digiplex
4. Muzeul Antipa
5. Palatul Parlamentului
 Sunt multe locuri de recomandat, dar având în vedere că și următorii bloggeri vor trata Bucureștiul, vor avea ce să scrie.
Cât despre întrebarea cu " Voi unde v-ați duce prietenii care va vizitează orașul?", răspunsul ar fi că depinde foarte mult de ce vor persoanele respective să facă.


A2a Leapșă este proaspătă și în concordanță cu temperaturile de afară. Este primită de la Dienutza. (//edited/ http://dianabocai.wordpress.com/2012/07/07/o-leapsa-de-vara/)
E foarte scurtă (leapșa, nu Diana) și arată cam așa:
Care,
Cand
Unde mergeti la mare? 
Cat timp?

Răspunsul va fi unul singur care va acoperi toate întrebările: Eu nu voi merge la mare vara aceasta. Regret că nu voi avea astfel ocazia să văd în ce ape se scaldă domnișoara Bocai, dar poate cu altă ocazie îmi va arăta șunculițele cu care se tot laudă (//edited/ http://dianabocai.wordpress.com/2012/06/18/mi-am-scos-burta-la-soare/).


5 comentarii: