miercuri, 17 octombrie 2012

Primele rezultate

Iar m-am luat cu alte treburi și am uitat să scriu. Și asta n-ar reprezenta nicio problemă în mod normal, dar acum am de scris despre un produs care-mi place. Era și ciudat să nu-mi placă, doar are legătură cu numele meu.


Probabil vă întrebați despre ce e vorba deja, așa că nu voi mai lungi povestea, și intru direct în brânză cu o nouă probă pentru Superblog.
S-au afișat deja primele note din concurs și am văzut că mulți au dat bir cu fugiții, iar alții stau și se oftică pe facebook. Trist. Dacă nu știi să pierzi, nu mai participa la concurs. Chiar nu e mare brânză. Fiecare sponsor are dreptul la o părere și la un punctaj.  La urma urmei, premiile ei le dau.

Și nu cred că poți acuza pe cineva că-i zgârie brânză că ți-a dat ție puncte mai puține, că oricum premiul îl dă. Dar îl dă cuiva mai bun, că vorb-aia "frate frate, da' brânza-i pe bani". Ei știu ce trebuie să aprecieze, ce-i interersează la un articol, etc. Că nu cred că stă acum cineva să caute acul în carul cu fân ca să te depuncteze. Dacă scrii corect, cu pasiune, iei puncte.

Dacă ești brânză bună în burduf de câine, iar e treaba ta, că scrii articole bune, dar la o săptămână după ce a trecut termenul limită. Nu faci nicio brânză că aștepți să scrie toată lumea, să ai inspirație, iar apoi când ai publicat articolul îți dai seama că tu ai așteptat să scriu eu, și cum eu scriu pe ultima sută de metri, ai ratat tu termenul.

Eu, personal particip la acest concurs din distracție. Și e ca o competiție cu mine însumi, să văd dacă pot scrie articole pe diverse teme, într-un timp impus. În timp ce mai am și un job și alte activități extra, din domeniul cinematografiei și ieșirilor cu lumea. Dacă câștig cașcavalul e doar un bonus.
Un comentariu: