luni, 24 decembrie 2012

Sarbatori fericite!


Cu ocazia sărbătorilor de iarna, indiferent de religia în care le sărbătoriți, vă urez : Sărbători fericite alături de cei dragi. 

Unii sărbătoresc Crăciunul, alții diferite zile de naștere, chinezii ziua constituției, și mă rog, fiecare cam ce vrea. La noi s-a ales Crăciunul că era mai mult de mâncat. N-am înțeles de ce când se sărbătorește nașterea lui Iisus (nu s-a născut pe 25 decembrie, doar se sărbătorește acum) se mănâncă sarmale și carne de porc. Nu văd legătura. Dar nu contează, e prea târziu acum să modificăm tradiții și mentalități, plus că niciodată o masă în plus nu strică. 

Să nu abuzați de mâncăruri, băuturi sau alte activități. Sarmalele și mâncarea în general, pot fi păstrate mai multe zile, nu este absolut necesar să le consumați în prima zi de Crăciun. În afară de salata boef. Având maioneză, nu trebuie ținută mai mult timp.

Vă doresc ca Moș Crăciun să vă aducă ce daruri vă doriți iar dacă nu se întâmplă asta, să știți că se mai întâmplă. Moșul are și el o vârstă, mai uită, nu poate fi tras așa la răspundere pentru orice cadou. Puteți merge la magazin miercuri și puteți cumpăra cadoul respectiv. Și la anul lăsați o cutie cu lecitină sau MemoPlus pentru moșu' ca să nu mai uite. 

Văd că deja o altă tradiție, una care îmi place, este că Antena 3 difuzează concert Tudor Gheorghe. Probabil încearcă să recupereze publicul speriat de volumul industrial de politică difuzat în restul de 358 zile care au trecut până acum din acest an. Pentru 100 minute cât a durat concertul chiar au câștigat un specator în plus.
Mă rog, să lăsăm trusturile în pace și să revenim la sărbătorile noastre. Așa că vă doresc să aveți:

Multă sănătate, fericire și mult ler! 


P.S.: Am verificat, "ler" nu este marcă înregistrată Hrușcă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu