sâmbătă, 8 decembrie 2012

SuperBlog - Gala

Vorba aia, după faptă și răsplată. Așa că după ce 2 luni ne-am stors creierele și ne-am tocit tastaturile pentru a scrie în cadrul superblog, azi avem gala.

Așa că am vorbit la ANM să fie soare, de căldură n-am reușit să fac rost, și mă pregătesc moral să mă întâlnesc cu alți bloggeri. Pentru prima data voi relata impresii live, însă nu pe blog ci... pe Twitter. E mai rapid de folosit și văd că e și mai popular. Așa că mă puteți urmări la @AndrewSt88 dacă sunteți curioși ce se mai întâmplă și cam cu își petrec bloggerii sâmbăta. Sau mă rog, o parte din ea, că apoi va trebui să merg la muncă. Blogger muncitor...Am fost cam prins în ultima perioadă, de aceea articolele au lipsit. Mai am o săptămână aglomerată și gata. Dar oricum, mâine voi posta ceva nou.

Așa că până atunci, luați smartphone-urile pentru a putea urmări evenimente și ieșiți din casă, că e soare și frumos afară. O zi numai bună de mers în parc sau de vizitat căsuțele de la Universitate. Acolo aveți și vin fiert să compensați gradele lipsă din termometre.

Indiferent ce activități v-ați planificat, vă urez un weekend plăcut! Ne auzim mâine.

2 comentarii: