sâmbătă, 16 februarie 2013

De gura lumii 2


Iar a venit momentul să dau Cezarului ce-i al Cezarului. Sau mă rog, să aplec urechea la gura lumii.

De data aceasta lucrurile sunt puțin mai diversificate. Așa că nu mai lungesc introducerea că adoarme și domnu’ din spate.

Căutările acestei săptămâni sunt următoarele:


Să detaliem.

RSS Pub  - cea mai importantă lansare în lumea blogosferică de la Wordpress încoace. Se poate găsi offline pe Popa Nan 3A. Merită dat un checkin acolo.

Cum se face parizerul – M-am săturat de chestia cu parizerul. Găsești detaliile aici.

Evoluția tehnologiei – Am detaliat în episodul anterior. De atunci n-a mai evoluat tehnologia. Au fost în concediu oamenii de știință. Am înțeles că și CERN ia o pauză de vreo 2 ani.

Top lucruri interesante -  Lucruri interesante despre ce anume? Nu poți compara merele cu perele. Nu poți spune că o plantă care-și retrage fruzele la atingere (Mimosa Pudica) este mai interesantă sau mai puțin interesantă decât propagarea undelor în vid. Dar la modul cel mai general, cred că cel mai interesant lucru ar fi acest blog.  Glumeam. Nu e nici măcar cel mai interesant blog. Dar e al meu.

Teatru – Aici meritul este al actorilor. Lumea caută teatru pentru piesele bune. Iar cele la care am fost eu până acum au fost excelente. Au fost bine recomandate, nu pot generaliza. Dar, în adâncul sufletului, tot cinefil rămân.

Ambasadoru – fără nume, fără alt cuvânt după.Fără apostrof sau "l". Probabil nu merită. Sau cei care au căutat au vrut să scrie un cuvânt injurios și s-au abținut.

Din ce se face parizerul – Dezbătut.

Sursa foto: Wikipedia
Smiley blog – O să pun smiley-uri dacă lumea vrea asta. Sau or vrea o poză cu Smiley pe blog? Ca să împac pe toată lumea o să pun și una și alta.

Care-i mai frumos?

Socant! Cum se fabrica parizerul – Stiau că e șocant? Sau s-au gândit că va fi șocant? Sau există o variantă șocantă și una neșocantă?

“ion jinga” curriculum vitae – Această căutare va duce către un document în care scrie că nea’ Caisă vorbește engleză. Nu e tocmai adevărat. Probabil de aceea nu au terminat articolul despre el de pe wikipedia. Au ajuns la partea cu engleza și nu s-au mai putut opri din râs.

Și pentru că Jinga a fost  vedeta săptămânii vă las să ascultați traducerea făcută de cei de la AudVoci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu