vineri, 1 februarie 2013

Guestpost - Importanta unui website in viata unei persoane in 2013


2013, anul zero, după calculele culturii Maya demonstrează evident că suntem în era thenologiei avansate. Informația ne permite să certificăm că suntem atât de avansați tehnologic încât dacă facem o evaluare la rece ne punem mâinile în cap și ne minunăm.

 Aduceți-vă aminte de începutul secolului XX , am început cu răsturnări de sisteme sociale, foamete și răscoale, războaie mondiale, epidemii cumplite până la jumătatea veacului.Apoi evoluția a luat o alta întorsătură, parcă am fi fost răsplătiți pentru tot ce am pătimit. Industria de mașini a crescut brusc, muzica și arta au intrat în viața noastră cotidiană prin intermediul televizorului și a radioului. Aeronautica ne-a fascinat cu diferitele modele de avioane militare și de transport , am ajuns pe Lună și am început să exploatăm dincolo de atmosfera. Mass-media și luxul au început să ne influențeze modul de a trăi, moda și-a facut de cap și ca o cireașă de pe tort, în 1992, Internetul , cea mai utilă modalitate de comunicare din punctul meu de vedere, a intrat ca o necessitate în casele si obiceiurile noastre.

Ce-i fain pe net este că oricine poate avea o contribuție și se poate face cunoscut. Îți creezi un blog sau apelezi la o firma de web design care îți construiește un site pe domeniul sau pe nișa ta, îl urci în rețea și poti fi găsit și cunoscut de oricine este interest de branșa ta de activitate.

Dacă nu ești expert sau nici măcar nu știi cu ce se mănâncă ideea de a crea un website o să îți spun eu câte ceva despre asta. În primul rând trebuie să știi ce-ți place, de ce ai vrea să fii cunoscut și ce ai vrea să comunici. Acest lucru poate fi legat de transmiterea ideilor pe care le indrăgești și nu ai cu cine să le impărtășești în mediul acual în care trăiești. Îți poți căuta relația potrivită sau ai putea foarte bine să faci și business online. Internetul deschide oportunități incredibile care nu au fost posibile niciodată în istoria omenirii și a tehnologiei până în prezent.

După ce ai reușit să ai site-ul tău personal sau cel business, fă-te cunoscut!

De ce zic asta ? Când am început și eu să intru în lumea virtuală, am reușit să îmi creez site-ul și apoi l-am și urcat pe internet. Am început cu un blog personal în care imi povesteam ideile legate de șah (eu fiind un pasionat al acestui sport). După o săptămână mi-am dat seama că singura modalitate de a fi găsit blogul meu era să introduc în browser numele lui. Prin modalitatea aceasta nu puteam fi găsit decât de acei puțini prieteni care mă cunoșteau și îmi cunoșteau și website-ul. Atunci mi-am pus întrebarea cum să fac să ajung pe prima pagina google pentru cuvantul cheie “șah pentru începători”. Și iată cum am ajuns sa contactez un specialist SEO care să mă îndrume și să mă învețe câteva tehnici prin care să-i dau valoare blog-ului meu astfel încât să pot fi găsit de cei pasionați de sportul minții.

Eu, personal, am ajuns la concluzia că internetul oferă ceva nou, că are costuri redsuse și că este, din punct de vedere finaciar și nu numai, acesibil oricui.
Tu ai deja website-ul tău?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu