vineri, 22 martie 2013

Cinefil - G.I. Joe 2O nouă zi, un nou review cinefil. De data aceasta – G.I. Joe 2 – Retaliation.

Încă un film ce-l aduce în lumina reflectoarelor, chiar dacă nu într-un rol principal, pe Bruce Willis. Doar pentru a sublinia ideea de film de acțiune. Nu că cineva ar fi crezut că G.I. Joe  -Rise of the Cobra (2009) ar fi dus lipsă de dinamism.  

Misiunea actuală a soldaților G.I. Joe este aceea de a elimina amenințarea nucleară de la nivel mondial. Dar cineva de la centru plănuiește eliminarea echipei G.I. Joe. Trei dintre ei reușesc să supraviețuiască și alături de Snake Eyes și de generalul Colton (Bruce Willis) pornesc să într-o luptă pentru a reabilita numele G.I. Joe și a salva planeta.


Filmul ne aduce oameni noi în prim plan și se axează mai mult pe poveste și mai puțin pe efecte (spre deosebire de G.I .Joe – Rise of the Cobra. Eroii negativi sunt mai numeroși și au un plan mai bine pus la punct, lucru care le dă puțin de furcă chiar și unor soldați bine pregătiți precum cei din echipa G.I. Joe..

Arsenalul de arme SF din prima parte este redus subsanțial, însă nu eliminat complet. Se inventează o armă de distrugere în masă mai puternică decât bombele nucleare, dar și arme portabile foarte tehnologizate.
Filmul este în format 3D pentru a te face să simți că faci parte din echipa G.I. Joe, alături de Roadblock (Dwayne Johnson),  Snake Eyes (Ray Park) Jaye (Adrianne Palicki) și Flint (D.J. Cotrona). 

Recomand ca înainte de a vedea G.I. Joe 2 - Retaliation să downloadați de pe net să cumpărați și să vedeți primul film, G.I. Joe – Rise of the Cobra (2009), deoarece povestea se petrece oarecum în continuare. În plus, prima parte vă face cunoștință mai bine cu personajele, în principal cu cele negative.

G.I. Joe 2 - Retaliation va rula în cinematografe începând cu data de 29 martie și este distribuit în România de RO Image 2000.

Vizionare plăcută! Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu