miercuri, 20 martie 2013

Vremea ploii

Iar s-a stricat vremea.  De unde ieri aveam soare și 18*C azi o să ne cam plouă.

Problema cu vremea asta schimbătoare, nu constă doar în efectul direct (ne plouă, ne udăm, ne murdărim, etc). Problema e că ne afectează starea de spirit.


Când vezi  o vremea d-asta parcă îți vine greu să te desparți de lenjeria de pat care te-a îmbrățișat întreaga noapte. Și chiar dacă te dai jos din pat, tot înapoi vrei să ajungi.  Parcă și natura are o stare de plictiseală pe o vreme ca asta.

Unii zic că e vreme de numărat bani, dar cum e criză și bani nu prea sunt, tinzi să-i crezi pe cei care zic că e vreme de făcut copii. Și tot la lenjeria de pat ajungem. Dar ne oprim, gândindu-ne ce costuri ar presupune copiii respectivi și realizând că dacă n-am avut bani de numărat, sigur n-avem de copii.
Păi și ce să faci pe o vreme ca asta?

Stai în casă. Asta e sigur. Hai să zicem că nu o să stai în pat. Dar îți faci de lucru în interior. An inside job J.

Te pui pe tocit tastatura. Internetul e mare și ar putea să te țină ocupat. Sau faci ordine, redecorezi... dar tot la net ajungi dacă vrei redecorare. Ca să intri pe un site de profil, gen Home Exclusive.  Asta dacă vrei ceva nou. Dacă vrei doar să muți lucrurile din stânga-n dreapta, n-ai nevoie de net. Ai nevoie doar de inspirație.
În general, pe la jumatea unei astfel de operațiuni de reamenajare, mai ales pe vremea asta, te apucă o lene majoră și lași totul baltă. Pentru o altă zi fără soare. Cum ar fi cea de mâine. Am înțeles că o să cam dureze  o perioadă vremea asta mirifică.

Lasă, ploaia-i bună. Să crească blogurile blocurile mari. Și dacă tot e vreme de stat în casă, te las cu o melodie mai veche, dar potrivită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu