miercuri, 17 aprilie 2013

Cinefil - Dead Man Down


Să ne luăm puțin ochii de pe marele festival de film care se desfășoară zilele acestea printre noi și să ne îndreptăm atenția tot către marile ecrane, către o producție nouă, care se intitulează Dead man down – Gustul Răzbunării și ne este adusă de Hollywood Multiplex Operations.

Dead man down (2013), un film plin de acțiune vine și cu o distribuție bogată în nume cunoscute,  precum Colin Farrell, Terrence Howard (Iron Man),  Dominic Cooper (The Devil’s Double), Isabelle Huppert (Amour), Luis Da Silva Jr. (Fast Five), Franky G (Saw 2, 3) și nu în ultimul rând frumoasa actriță suedeză Noomi Rapace (Sherlock Holmes 2; Millennium).


În momentul în care îi este omorâtă familia, Victor (Colin Farrell) jură să răzbune moartea soției și fiicei sale și începe o viață nouă, dedicată răzbunării. În timpul unei crime este surprins și înregistrat de Beatrice (Noomi Rapace) care dorește de asemenea să se răzbune pentru o nedreptate care i-a fost comisă. Totul se lasă cu multe împușcături și explozii.

Dead man down este un film bun, cu o distribuție excelentă, venit la timp să țină publicul în priză până săptămâna viitoare când va fi lansat Iron Man. Având în vedere și latura emoțională pe care o are această peliculă, nu o putem clasa chiar lângă Parker, care dorea răzbunare pentru onoare.

Colin Farrell reușește să joace, din nou, un rol foarte bun întrun film de la regizorul trilogiei originale Millennium. Un rol de băiat dur, cu o latură sentimentală, care i se potrivește destul de bine și care reușește să mențină standardul de actor foarte bun al Hollywood-ului.

Cu toate că îmi plac Jason Statham și J. Lo, trebuie să recunosc că Dead man down este un film mai bun decât Parker. Sau, mă rog, mie mi-a plăcut mai mult.

Vă invit să-l vedeți în cinematografe, de vineri  19 aprilie, și să-mi spuneți și părerea voastră.

Vizionare plăcută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu