joi, 23 mai 2013

Cinefil - Fast & Furious 6


Probabil vă întrebați de ce nu mai apar articole cinefile pe acest blog.

Fiindcă săptămâna aceasta nu am timp de filme, fiind ocupat toată ziua (o să observați absența mea din toate mediile 2.0) cu un training. Un training plin de oameni frumoși, departe de agitația din București, la aerul curat din Brașov.

Asta nu înseamnă că printre picături nu pot să vă spun ce filme se mai lansează.

Ro Image 2000 ne aduce săptămâna aceasta cel mai nou film din seria Fast & Furious, mai exact cea de-a șasea parte - Fast and Furious 6 – F6 – Furios și iute. Filmul este o continuare a poveștii care a reprezentat un succes încă de la prima parte.

În Fast and Furious 6, Lety “reînvie” undeva în Germania, mutând astfel toată acțiunea în Europa. Era și timpul ca după ce ne-am plimbat pe celelalte continente, regizorul și-a dat seama că un film care se vrea a fi cu mașini și viteză nu se ridică la adevărata sa valoare fără autostrăzile din Germania.

Echipa din film rămâne aceeași din Fast Five, însă acum încearcă să-și “spele păcatele”, având de înfruntat un grup de oameni periculoși care-și fac de cap pe vechiul continent. Alături de agentul Luke Hobbs (Dwayne Johnson), aceștia pornesc într-o misiune plină de adrenalină, mașini rapide și scamatorii.

.Eu de abia aștept să ajung săptămâna viitoare în cinema să văd noul Fast & Furious, fiind un mare fan al seriei. Vă recomand ca înainte să mergeți la film să vedeți și primele cinci părți pentru a cunoaște personajele și acțiunea, fiind o poveste destul de frumoasă. Și, ca un mic bonus pentru cititorii acestui blog, o să vă spun că după tot genericul final mai există câte o secvență. Ca la Pirații din Caraibe.
Așa că, de mâine, 24 mai, aveți din nou în cinematografe acțiune cu mașini, în Fast and Furious 6.

Vizionare plăcută! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu