joi, 10 octombrie 2013

Cauza prostiei

Știți expresia aceea, că mama proștilor e mereu gravidă? S-ar putea să nu fie chiar așa.
Bineînțeles, la o simplă căutare pe internet poți găsi mii de linkuri cu tot felul de materiale care să trădeze lipsa de inteligență a unor specimene bipede de pe acest pământ. Însă nimeni nu s-a gândit că poate ei s-au născut normali și experiențele suferite în primii ani de viața i-au marcat întrun mod mai puțin plăcut.

Bine, pe lângă accidentele nefericite ce se pot întâmpla în fragedă pruncie, există și lucruri mai puțin accidentale. Și ca să nu mai lungesc mult povestea, o să vă pun un clip pe care l-am găsit pe net în urmă cu ceva vreme.

Eu nu pot să-mi imaginez ce-ar trece prin mintea respectivului copil, care nici măcar nu a ajuns bine pe lumea asta și este folosit pe post de jucărie. E normal ca bietul omuleț să fie marcat toată viața și să devină actor în Jackass sau cine știe ce.

Poate acest exercițiu ar fi util în lumea circului, ca să-ți faci copilul contorsionist, sau în lumea țigănească , dacă vrei să-l schilodești și să-l trimiți la cerșit. Ceea ce nu înțeleg eu este DE CE ai face așa ceva cu un copil?
Orice persoana normală care a așteptat nouă luni ca respectivul copil să se nască, va avea un comportament protector față de acesta. Și nu cred că ține numai de oameni, sunt aproape sigur că și în regnul animal se întâmplă la fel.

Așa că, poate voi puteți să-mi alungați nelămurirea. De ce ai face acest tip de “exerciții” cu un copil?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu