marți, 24 decembrie 2013

Cel mai bun masaj erotic in Bucuresti se face la Artemis Masaj

Dacă nu a ajuns Moș Crăciun la voi, mă rog, presupunând că citiți acest articol după data de 25, o să vă spun de ce s-a întâmplat această “nenorocire”.

Am pus nenorocire în ghilimele, pentru că e un termen relativ, e ca-n vorba aia: What’s normal for the spider is chaos for the fly. (Ce e normal pentru păianjen e haos pentru muscă). E nenorocire pentru voi că n-ați primit cadourile visate un an întreg, însă moșu s-a simțit bine. De unde știu?


Am auzit #pesurse că moșul a fost zărit la un salon de masaj erotic. Eu îl înțeleg că este supus unui nivel uriaș de stres și că este presat de un deadline foarte scurt, așa că are și el drepturi. Doar că să abuzezi de acest drept în singura noapte din an în care chiar ai de muncă, mi se pare oarecum strigător la cer. Asta se întâmplă în lipsa unui management bun. Dar cum el e atât de bătrân și lucrează de unul singur, nu prea i se poate reproșa mare lucru.

Unde mai pui că mai sunt și bancurile acelea cu De ce nu are moș Crăciun copii (R: pentru că-și dă drumul pe coș). Eu înțeleg că omul are nevoi, mai ales că stă singur acolo la Polul Nord, Laponia sau de unde vine el, un an în întreg. Să zicem mersi că încă nu au apărut poze cu el și spiridușii. Sau chiar cu renii. Nu se știe unde-l poate duce această abstinență prelungită. Câteodată simți că ai nevoie de o relaxare totală.
Dar, că să nu ziceți că-i caut scuze moșului pentru destrăbălarea sa în singura zi din an în care chiar trebuia să muncească, o să ofer și o alternativă la cadourile sale. Pentru că oricum ăsta bătrân nu mai e în pas cu ce-i modern, câteodată trebuie să ne folosim creativitatea și să adaptăm cadourile pentru cei dragi la secolul nostru.

Așa că vă pot recomanda cel mai bun masaj erotic pentru partenerul de viață. În lipsa unui cadou de la moșul, acest cadou care nu necesită mare pregătire vă poate scăpa de multe bătai de cap. Fie că vă simțiți curajoși și vreți să faceți lucrul ăsta cu mâna voastră (găsiți tutoriale și cărți ajutătoare pe internet, e plin) fie că doriți un ajutor specializat, eventual să vă bucurați amândoi în același timp. Dacă vă încântă varianta asta, puteți merge acolo unde era moșu, și-i cereți și socoteală pentru lipsa darurilor. Cu toate că la cât de relaxantă e atmosfera acolo și la cât de bătrân și obosit e el, s-ar putea să-l găsiți dormind. Nu-i problemă, treziți-l. Are timp să doarmă tot anul, acum trebuie să muncească. În unele țări încă n-a venit Crăciunul. La americani, de exemplu. Ei sunt retardați în urma noastră ca și fus orar. Gândiți-vă că faceți o faptă bună acum de sărbători, poate se contorizează dublu pentru la anul, în primul rând că ați făcut fericit un om și în al doilea rând că l-ați ajutat pe moșul.


Ca să nu vorbim de ce fericiți veți fi voi după acel masaj.

6 comentarii:

  1. Vreau sa stiu un singur lucru. Ai fost? Cum a fost?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna. Dar de ce nu ai fost? Iti pot da un sfat. Daca alegi salonul dde masaj erotic la care vei merge cum trebuie vei avea ocazia sa experimentezi senzatii erotice care iti vor inunda simturile pana la limita suportabilitatii! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Suna bine. O sa tin cont de sfat. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere