marți, 15 aprilie 2014

Rețetă pentru un Paște cu soare

Am pentru voi rețeta magică pentru a scăpa de vremea asta urâtă de iarnă. Că doar nu vreți să petreceți Paștele cu vremea asta de Crăciun, nu?

Aveți nevoie doar de o conexiune bună la internet și de ceva bănuți. Volumul de bani depinde de preferințele pentru sărbătoare. Sunteți gata?


Pentru început, începeți să vă numărați banii. Că tot e azi vreme bună pentru numărat bani. Dar ajută să știți cât aveți la dispoziție. În funcție de bugetul disponibil vă puteți alege nivelul de soare pe care-l doriți peste friptura de miel. Mai mulți bani înseamnă mai mult soare.

Acum, că știți pe ce vă bazați, așezați-vă în fața calculatorului și deschideți Google Maps. Studiați bine harta și hotărâți cam unde ați vrea să mergeți. Apoi, verificați pe un site meteo care va fi starea vremii în zilele cu pricina. Ar fi foarte neplăcut să vă plouă și acolo așa că verificați informația pe mai multe surse.

Abia acum puteți începe să cautați oferte. E drept că veți da mai mult dacă vreți cazare insula Lefkada decât dacă vreți să vizitați o capitală europeană și aveți nevoie de tarifele de la hoteluri Bruxelles. Dar și distracția va fi alta. Depinde doar de ce-și dorește fiecare și de cât de adânc are buzunarul. Degeaba vrei tu în Hawaii dacă n-ai bani nici să mergi la Poiana Brașov, să te dai cu sania. Însă poți căuta, poate găsești ceva super oferte last-minute și te-ai făcut cu un cadou frumos de iepuraș.


Cred că interesant ar fi să mergi pe Insula Paștelui. Să vezi ce legătură are denumirea cu tradițiile noastre românești. Mare atenție! Nu cred că aveți voie să ieșiți cu carnea de miel din țară. Poate doar dacă luați animalul viu, dacă are carnet de sănătate și restul chestiilor, urmând să-l tăiați la destinație. O să fie ca și cum aveți un animal de companie. Doar la dus, că nu se știe dacă veți găsi bilete de avion ieftine și pentru întoarcere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu