sâmbătă, 6 decembrie 2014

Activități de "vreme rea"

Dacă în urmă cu o săptămână aveam o vreme superbă de iarnă, cu omăt proaspăt numai bun de făcut oameni de zăpadă și bulgări, acum lucrurile au devenit mai…. triste. Temperaturile scăzute încă persistă însă vremea se joacă cu noi și ne dă ploi de toamnă.

Dar asta nu-i un motiv de întristare. Mă rog, e, dar poate fi trecut cu vederea și înlocuit cu alte activități vesele, de preferat nu afară. Pe lângă tradiționalul vin fiert la un pahar de vorbă cu prietenii, activitățile se pot diversifica. Se poate merge la o ceainărie care are jocuri de societate, loc în care te poți distra, la căldură, alături de prietenii tăi, ore întregi.


În cazul în care condițiile meteo te sperie cu adevărat și lenea te presează să stai cât mai aproape de confortul casei tale, eventual pe canapeaua preferată, sub păturica moale care te încălzește în serile reci, posibilitățile de distracție se modifică, dar nu dispar. De la banalul televizor până la abordarea mai intelectuală de a citi o carte, există o mulțime de etape. Poți deveni creativ și să-ți încerci descoperirea unui talent de care nu știai până acum, fie în desen, pictură sau chiar terorizat vecinii muzică.

Dar varianta cea mai la îndemână și spun asta pentru că, dacă ai ajuns să citești aceste rânduri, cu siguranță ai mâna pe mouse, rămâne distracția pe net. Internetul rămâne o sursă inepuizabilă atât de cultură cât și de umor. Găsești de toate, pentru toți. Pentru copii jocuri cai, cu mașini sau cu personaje de poveste sau chiar din desene animate. Cei mari se pot uita la seriale sau pot afla știri care la televiziunile noastre n-au ajuns încă sau nu vor ajunge. Universul literar de asemenea este la îndemâna tuturor și printr-un simplu click pe download e-book, pot citi volumele preferate chiar de pe un kindle sau un alt ebook reader. Sau pot citi chiar online.


În anul 2014 singurul mod în care te poți plictisi este să nu ai electricitate. Atunci te plictisești aștepând pe fir să-ți răspundă un operator să-ți preia reclamația.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu