vineri, 13 februarie 2015

Sarbatoare 2 in 1

În mai puțin de 24 de ore o să fie, din nou, Valentine’s Day. Știți voi, sărbătoarea aia a iubirii, pe care au copiat-o americanii după Dragobetele nostru.

Doar că anul acesta nu o să fie numai inimioare. Nu de alta, dar se întâmplă ca, tot mâine, să fie și sâmbăta morților. Așa că, fiecare sărbătorește ce vrea. Dacă ai chef de iubire, petreci de Valentine’s, dacă vrei liniște, te dai cu cei trecuți în neființă.


Dacă totuși te orientezi către sărbătoarea iubirii, trebuie să iei în calcul că dacă nu vei găsi locuri la 50 Shades of Grey va trebuie să compensezi cu un cadou mai consistent. Nu de alta, dar fetele se cam bat pe filmul acesta, e la modă și vor ele să-l vadă. Așa că dacă nu mergeți acolo, ai face bine să ai un plan B foarte solid.

De la o cină romantică undeva, la un restaurant special (ori cu o vedere foarte frumoasă, ori cu preparate foarte bune, ori cu mâncarea ei preferată), la flori și chiar cadouri sau dulciuri speciale, cum ar fi ciocolata Grecia. Sau puteți merge la cofetăria nou deschisă din cartier. Am auzit că produsele turcești sunt excelente. Să nu exagerezi cu dulciurile, doar știi că, pe lângă faptul că nu sunt sănătoase, mai strică și gustul a ce urmează după. Așa că s-ar putea să nu te mai considere pe tine așa de dulce. Doar știi cum sunt femeile. J

Mai puține inimioare de Valentine’s pot fi compensate prin mai multă iubire în restul anului, așa că dacă nu vreți să vă agitați acum pentru această sărbătoare de import, care mai e și plagiată, să nu disperați, veți avea întreg anul să recuperați.


Și pentru că tot am dat în rime, Mai am doar un sfat pentru tine, Dacă vrei să-ți fie bine, Scrie și tu, la fel ca mine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu