joi, 12 martie 2015

Efectul FSOG

Nu am văzut încă și nici nu cred că voi vedea foarte curând Fifty Shades of Grey (FSOG). De ce? Pentru că mi se pare un film făcut pentru fete, gen Sex and the City.

În schimb am decis să scriu acest articol pentru a spune câteva cuvinte despre fenomenul ce a avut loc după lansarea peliculei. Se pare că brusc lumea a devenit interesată de BDSM, de tehnici de bondage și alte forme de sex violent. Ceea ce nu înțeleg este de ce s-a întâmplat asta acum, după un film care are nota 4,2 pe imdb și nu anii trecuți când Nymphomaniac (un film cu 7,1 pe imdb) aproape că a fost interzis în cinematografe.Discutam cu colegi de blogosferă despre efectul FSOG (50shades). Ei au reclamat că după scrierea cronicii despre film, Google le-a adus tot felul de căutări către blog, cum ar fi sex cu zombie. Sunt convins că oamenii care caută așa ceva au o imaginație foarte bogată, dar mai ales bolnavă. Nu de alta, dar, din câte știu eu, zombie au boli provocate de descompunere.

Mă rog, nu despre monștri sau alte animale vreau să scriu ci despre FSOG, alte filme online și cum afectează ele umanitate. De ce zic alte filme online? Pentru că citeam o știre conform căreia după lansarea FSOG și site-ul Pornhub, site cu conținut video, raportează că utilizatorii și-au schimbat preferințele din căutări. Probabil din cauza faptului că varianta de pe marele ecran a fost cenzurată iar ei voiau totuși să vadă ceva necenzurat.

Și cum la nivel mondial există un trend de a găsi surse de energie cât mai puțin poluantă, cei de la site-ul mai sus menționat au inventat un dispozitiv concurent pentru smartwatchuri (chiar cred că va depăși iWatch la numărul de vânzări, având în vedere prețul scăzut cât și beneficiile pe care le are asupra sănătății, dar și asupra mediului înconjurător). Este vorba despre WankBand, iar detalii puteți găsi aici.

În caz că vreți să vedeți în cinematograf filmul, pentru că încă mai rulează, întrebați la intrare dacă aveți voie cu WankBand sau alt smartwatch de genul. Distracție plăcută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu