luni, 5 iulie 2010

Back online

Am revenit în capitală, la conexiunea de internet :)) .

Întâi vizionați clipul (apăsați play (săgeata spre dreapta :P )).

În viață este important să-ți urmărești țelurile și atunci când îți dorești ceva cu adevărat să lupți pentru a obține acel ceva.

Aici intervine vorba aceea "ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea chiar să primești". Câteodată când ne dorim ceva nu ne gândim și la efectele secundare dobândirii acelui ceva sau dacă chiar ne trebuie acel ceva sau e doar un capriciu. De exemplu, în reclamă, omul avea o mașină perfect funcțională, dar pentru moftul de a avea acea Toyota și-a pus în pericol relația pe care o avea cu persoana de la început, și-a pus în pericol viața mergând în paralel cu ținta fără a avea privirea la drum; și libertatea furând o mașină. Și în viață câteodată ne dorim ceva atât de mult încât uităm (sau ignorăm) barierele care ne stau în cale. Dacă din întâmplare încerci să te comporți rațional momentul va trece și vei pierde acea ocazie, care, s-ar putea să fie unică.

Dar ce se întâmplă când prevezi că acea ocazie va avea loc (mdea, chestii SF, de Dosarele X și mama Omida) și ai timp să te pregătești? Cum vei reacționa? Ce drum vei alege? Vei fi rațional sau vei alege varianta plăcută?

Un comentariu:

  1. Ce s-ar intampla daca ai putea prevede?Nu cred ca ar schimba cu nimic pentru ca deciziile tin de moralitatea fiecaruia.Modul de gandire e cel care ne va indruma daca vom alerga dupa "caroseria" noua si frumoasa sau ramanem cu vechitura in care ne incredem.Toti suntem predispusi greselilor dar sunt unii si chiar multi care nu vad ca in spatele 'caroseriei' e tot un motor.....reactia?ce vei alege?fiecare isi va seta prioritatile care impreuna cu judecata proprie va vor duce pe drumul adecvat voua (prefer sa nu-l numesc bun/rau ca , gusturile nu se discuta)

    RăspundețiȘtergere