joi, 8 iulie 2010

Fanatism

FAN, fani s.m. (Livr.) Admirator entuziast, pasionat, al unei vedete, al unei mișcări artistice; simpatizant. – Din engl., fr. fan. Sursa: DEX
Mai sus este definiția cuvântului fan.
Mai jos avem 2 clipuri cu fani la evenimente la care participă Spania:
Respectiv Eurovision:
//edited http://www.youtube.com/v/og8Zys6

 Și CM Fotbal Africa 2010:  Să fie coincidență prezența Spaniei în ambele cazuri? Evident, fanul nu este același. Cel de la Eurovision mi s-a părut chiar simpatic :) . Iar cel de la CM 2010 din semifinală era săracul supărat că echipa lui a plecat acasă și nu mai avea pentru cine să se bucure.. așa că a vrut să fie și el trimis acasă de pe stadion, ca și echipa sa. (da, știu că la cum a jucat Italia numai echipă de fotbal nu se poate numi, dar măcar ei s-au calificat acolo, nu ca noi..
Care e legătura dintre ce se întâmplă la diverse evenimente și definiția cuvântului?
Și ca să mai destindem puțin atmosfera... bancuri cu fani:
# Un fan dinamovist dă peste lampa lui Aladin. O freacă şi vine Duhul lămpii: − Ce dorinţă ai? − Vreau să-l faci pe puradelu' meu cel mai inteligent om de pe pământ. − Da', uită-te la el că e retardat, jegos, plin de păduchi, nu ştie să scrie, să citească... Aşa ceva e imposibil! Ai vreo altă dorinţă? − Atunci, fă să câştige Dinamo Liga Campionilor! Duhul se scarpină în cap... şi zice: − Ia adu-l pe fiul tău să mă mai uit o dată la el!
# Un fan oltean, un fan stelist si unul dinamovist fiind intr-o tara musulmana sunt prinsi bind o sticla de Jack Daniels, sunt arestati si aruncati in inchisoare pina la stabilirea pedepsei. In fine vine ziua judecatii, sunt adusi in fata molahului care le arata bunavointa, condamnandu-i la doar 30 de lovituri de bici dupa care vor fi liberi sa plece. Ba mai mult spre norocul lor in ziua respectiva era o mare sarbatoare musulmana, asa ca molahul ii da fiecaruia voie sa ceara ceva inainte de a fi biciuiti.Primul care urmeaza a fi biciuit este stelistul, care dupa ce se gindeste putin zice: “legati-mi o perna in spate”. I se leaga perna, dar nu rezista decit la primele 10 lovituri dupa care se rupe, asa ca tot trebuie sa sufere celelalte 20 lovituri inainte de a fi dus pe brate singerind si plingind.Urmatorul este dinamovistul, care zice: “legati-mi 2 perne in spate”. Dar nici macar cele 2 perne nu pot sa reziste decit la 15 lovituri, trebuind sa le sufere ca si stelistul pe celelalte.Ultimul care trebuia biciuit era fanul craiovean, dar inainte de a-si spune dorinta, molahul ii zice: “Esti fanul celei mai frumoase echipe din tara ta, cu cei mai loiali si pasionali suporteri, asa ca poti avea 2 dorinte!”. Auzind asta oltenul spune: “Multumesc pentru bunatatea pe care mi-o arati si drept recunostinta, vreau 100 de lovituri de bici in loc de cele 30.”“Nu numai ca esti un om de onoare esti si foarte curajos” ii spune molahul, privindu-l cu respect. “Daca 100 de lovituri sunt ceea ce doresti, atunci 100 de lovituri vor fi. Acum ai dreptul la cea de-a doua dorinta,deci care este?”“Va rog legati-l pe dinamovist in spatele meu”
#Un fan craiovean si un fan dinamovist au un accident grav de masina. Ambele masini sunt complet distruse, dar ca prin minune niciunul dintre ei nu este ranit. Dupa ce reusesc sa se elibereze din masini, dinamovistul zice `Deci esti craiovean, interesant, eu sunt dinamovist. Si uita-te la masinile nostre, nu a ramas nimic din ele, dar noi suntem teferi. Asta trebuie sa fie un semn de la D-zeu ca trebuia sa ne intilnim si sa fim prieteni pina la sfirsitul zilelor. Craioveanul ii zice - `Sunt total de acord, este un semn de la D-zeu. Si uita-te la masina mea, complet distrusa,dar sticla asta de whiskey a ramas intreaga. Sigur D-zeu a vrut sa o bem ca inceput al prieteniei noastre si sa celebram faptul ca suntem in viata` Ii da sticla dinamovistului, care da din cap in semn ca e de acord, deschide sticla si ia citeva inghituri bune, dupa care i-o da inapoi craioveanului. Olteanul ia sticla si ii pune capacul dupa care i-o paseaza iar dinamovistului, care mirat il intreaba- `Tu nu bei?`. `Nu...cred ca mai intai o sa astept sa vina politia sa constate cine e de vina in accident!`
Gata, ajung 3 :P

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu