joi, 29 iulie 2010

Robotul care face clătite

"Amatorii de clătite ar putea fi interesaţi să afle cum pot scăpa de efortul întoarcerii aluatului din tigaie. În lipsa unei partenere pricepute, neîndemânarea ei sau a lui are mari şanse să ruineze ceea ce, de fiecare dată, se doreşte a fi un desert savuros.

Într-o astfel de situaţie, prima soluţie care îţi trece prin cap este comanda direct de la restaurant sau cofetărie, dar parcă tot mâncarea făcută în casă este mai deliciosă, fie chiar şi la nivel de autosugestie.

Dacă ai însă în spate un arsenal tehnologic modern, ai putea învăţa un robot să-ţi gătească aşa ceva. Nu e chiar uşor, dar după 50 de încercări va căpăta abilităţile unui excelent bucătar."


Cu banii pe care îi dați pe acel robot puteți să vă săturați de clătite mâncând la un restaurant. Plus că nu mai trebuie să faceți curățenie în bucătărie după el. Și nici să vă întindeți singuri gem/ciocolată/cu ce vă place vouă să umpleți clătitele pe foaia de clătită.
Unii oameni pur și simplu nu mai știu ce să inventeze... în loc să perfecționeze un model de braț artificial pentru un om invalid (nu, nu mi-a crescut un suflet, doar că mi se pare o pierdere inutilă de timp) ei fac invenții inutile.
Aștept cu nerăbdare inventarea apei calde versiunea 2; aparatului pentru numărat oi (știți, ca să adormi noaptea); și, eventual, a mersului pe jos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu