luni, 27 septembrie 2010

Luni dimineață

Nu prea am timp/net/chef/inspirație să scriu ceva acum. După ce am citit ultimele 2 posturi ale drd emil mi-am dat seama că deja a trecut prea mult din ziua mea. Poate mai târziu o să scriu ceva. Acum vreau doar să punctez scurt câteva chestii:
- Felicitări Victor Ponta pentru "intrarea" în lumea virtuală (nu, nu sunt fan PSD, în mare parte singura mea orientare politică ar fi: cât mai departe de băsescu posibil)
- E bine că Băse nu mai are escorta poliției și că nu mai vrea să-și asocieze imaginea cu Poliția, strica imaginea Poliției degeaba. Sugerez Poliției Române să folosească radarele din dotare pentru a se asigura că piratu' ajunge la destinații în siguranță, respectând viteza legală și regulile de circulație. (dacă știți un mail pt sugestii și reclamații (pt Poliția Rutieră) lăsați un comment.
- Stimați șoferi, colegi participanți la trafic (în special cei cu TIRurile)vă rog să "încercați să faceți o asociere între mașinile voastre și mașina piratului". (în primul rând că dă foarte bine la CV (yo-s ăla care l-am băgat pe băse în spital/coșciug/etc - salvatorul națiunii), în al 2lea rând chiar sunt curios dacă vrea să-și asocieze imaginea cu "muritorii de rând" ca pe vremurile când avea nevoie de voturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu