duminică, 8 mai 2011

Promoție

         Vineri seara am auzit la radio o reclamă care anunța cum că la Carrefour bicicletele sunt reduse cu 25%. M-am documentat puțin pe net dar nu am reușit să găsesc decât că promoția se termină pe 11 mai, nu și modele ale bicicletelor. Așa că, mare amator de promoții, m-am hotărât să merg în seara astă, când am revenit în București.
         Și cum Băneasa Shopping City e la numai o aruncătură de băț (depinde cine aruncă) de noua mea reședință, m-am decis să merg acolo.
          Nu pot spune că am fost dezamăgit de oferta Carrefour pentru că nu aș fi sincer. Am fost mai mult decât dezgustat. Aveau niște biciclete jalnice, supraestimate ca și preț, care și la prețul cu 25% redus erau de 2 ori mai scumpe decât valoarea lor. Cred că cei de la Marketing de la Carrefour nu au înțeles că dacă tu iei un produs al cărui preț este în mod normal 2 lei, afișezi pentru el un preț de 8 lei și pui acolo o reducere de 50% ca să iei 4 lei, NU se numește promoție. Acum le dau dreptate celor care luptă impotriva corporațiilor.
          După această vizită, dorind să mă întorc acasă merg în stația RATB și o întreb pe doamna de la ghișeu când pleacă 261. Îmi spune că tocmai a plecat la 20:53 (era 20:54), și îmi sugerează (nu m-am prins dacă era sarcastică sau chiar nu-și dădea seama ce zicea) să alerg să-l prind pâna la următoarea stație (de parcă ii arde cuiva să alerge la 9 seara prin bălți și frig, în speranța că poate acel RATB merge mai încet decât aleargă un om). Întreb când e următorul, iar ca răspuns primesc : 22:05. Cum e posibil ca un mijloc de transport în comun să circule așa rar? :| Înțeleg, 30-40min, dar 1h 10min? E un singur autobuz pe tot traseul sau cum? În timpul ăsta (în condiții meteorologice normale) am timp să ajung pe jos până acasă. Tocmai în weekend, când lumea e liberă și circulă prin oraș, nu circula autobuze la intervale civilizate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu