sâmbătă, 13 august 2011

Zodia, la amerindieni

Citeam zilele trecute pe blogul lui Cabral că el ar fi gâscă sălbatică. Și, știind restul zodiilor mele, m-am gândit să văd ce părere au și amerindienii despre mine.

Acvila (23 iulie – 19 august)
Caracteristica ta principala? Esti distanta. Fata de oameni, fata de lucruri, fata de evenimente. Nu te lasi atinsa decat rareori de ceea ce e in juur. Nu ca ai fi egoista sau indiferenta, cum se crede uneori. Doar ca iti utilizezi remarcabilul simt de sintezi. Ai o mare incredere in calitatile tale. Si ai dreptate.

Te descurci mereu fara prea multe eforturi. Reusesti ca situatiile sa se intoarca in avantajul tau. S-ar spune adesea ca ai un saselea simt. Esti adorata sefilor si a colaboratorilor.

Risti insa sa devii dependenta de compliment. Ideea de a fi urmata de o “curte” de adoratori iti cam surade. Atentie asadar la lingusitorii care ar putea profita.

Din fericire insa, intelepciunea ta va creste odata cu varsta si vei sti mai bine sa alegi oamenii de care sa te inconjori. Pe plan personal, ai o rabdare aproape infinita cu cei dragi, mai ales cu copiii. Dar ti-e greu sa te preocupi de micile nimicuri domestice. Partenerul de viata trebuie sa fie devotat si intelegator.


Dacă mai descoperă cineva un horoscop nou, să mă anunțe..
A, da... dacă vreți să vă descoperiți zodia amerindiană, click aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu