miercuri, 28 septembrie 2011

Religia Facebook

Facebook a devenit omniprezent în lumea anului 2011. Astfel, tocmai de aceea, un englez din Leominster, Herefordshire a pus bazele religiei Facebook care pare a avea destui adepţi.

Preotul Mark Townsend în vârstă de 44 de ani, un utilizator înrăit de Facebook, a fondat religia care poartă numele celebrului site de socializare. Mai mult, pentru ca totul să fie conform tradiţiei, englezul a făcut şi o biserică.

Scopul preotului este să câştige cât mai mulţi adepţi şi tocmai de aceea a făcut şi un site unde lumea îl poate găsi să oficieze nunţi, botezuri sau chiar înmormântări în spiritul... facebookcian. Slujbele se pot ţine în orice locaţie şi au preţuri cuprinse între 40 şi 150 de lire.

Până acum, religia Facebook are 416 adepţi care îşi manifestă simpatia pe site-ul de socializare cu pricina.


Cred că odată cu apariția Bibliei care probabil se va numi THE HOLY FACEBOOK va crește și numărul de adepți, pentru că, după cum știm, în cartea sfântă a fiecărei religii (de la Gilgamesh până în zilele noastre) sunt menționate cele cerute de religie și respectiv ce primești, și dacă respecți ce ți se cere și dacă nu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu