duminică, 20 mai 2012

Transport

Schimbarea mijloacelor de transport în comun poate să creeze confuzii pentru persoanele care nu sunt obișnuite cu acest lucru. Dacă ești obișnuit să mergi doar cu autoturismul personal, riști să nu te descurci cu mijloacele de transport în comun, sau dacă vrei să combini mașina cu transportul public poți întâmpina probleme cum ar fi găsirea unui loc de parcare.

Am văzut săptămânile trecute pe net cum, în Paris, cineva a vrut să meargă cu metroul. Până aici nimic anormal, mii de oameni fac asta zilnic. Dar persoana era cu mașina personala. Și cum nu a găsit un loc de parcare, sau se grăbea să prindă metroul, s-a ajuns în situația din acest clip.


Pentru că și eu, din cauza intervalelor mari de succedare ale RATB, merg cu mașina până la metrou, m-am gândit să-i arăt acestei persoane cum se procedează. Din cauză că CGSul mă pune să lucrez aproape tot timpul, și astfel nu am timp să ajung la Paris să demonstrez exact acolo, m-am gândit să pun o poză cu procedura corectă în cazul în care vrei să lași mașina pentru a lua metroul; o poză făcută sâmbătă, când am fost la întâlnirea bloggerilor.


Se poate observa atât indicatorul de parcare cât și intrarea de la metrou.

2 comentarii: