joi, 7 iunie 2012

Bucuresti Blog Meet 2

L.E.: Acesta este un post mai special, este postul cu numărul 500 :)


Si a trecut si a2a întâlnire din București a bloggerilor . Spun întâlnire din București penru că nu toți bloggerii sunt bucureșteni. Dar ei s-au adunat în capitală că era netul mai bun și puteau scrie mai bine și mai mult. Nu e cazul meu, care, deși am net și tehnologie pentru a scrie oricât, oricând, oriunde, nu am timp să fac asta.

Să revenim la întâlnire... Anunț în primul rând că de această dată nu am putut să particip din cauze care țin strict de americani idioți și de salariul meu (mda, am fost la serviciu). Apreciez gestul colegilor din blogosferă care înainte de întâlnire au încercat să facă un sondaj pentru a vedea cine,  când poate veni , dar după cum am spus, nu există nicio modalitate prin care să poți să-i împaci pe toți. Așa că unii au putut acum, unii vor veni data viitoare, că doar nu duce blogosfera lipsă de oameni cu idei (mai mult sau mai puțin crețe).

Am văzut că întâlnirea a avut loc în același loc ca prima dată, și aș vrea să sugerez ca data viitoare să nu mai fie tot acolo, din motive ce țin de bacșișul ospătarilor și de monotonie. Yo cel puțin n-aș mai merge tot acolo.. sau dacă ar fi să merg, aș consuma doar băuturi îmbuteliate, iar sticla să fie deschisă în fața mea (ca să nu-i iasă acidul.... ).

Dacă nu am putut să ajung, am zis măcar să salut peroanele de acolo.. și cum puteam face asta, altfel decât prin o persoană care participa acolo. Așa că am apelat la ajutorul minunatului Emil. Și i-am trimis un sms... pe la ora 18. Ca apoi, când am ajuns acasă, să văd pe blogul lui că a uitat să trimită mesajul mai departe... N-ar merita să-i mai pun linkul aici, dar l-am pus doar ca să-l fac de râs. Să știe lumea că o să fie prea ocupat să-și facă reclamă singur și o să uite să transmită mai departe un mesaj.În altă ordine de idei, am văzut că pe grup că, deși mai multe persoane au scris de întâlnire, nimeni nu a pus poze. Am văzut un comentariu al Irinei care sugera să ne facă în ciudă, nouă, celor care n-am putut ajunge. Păi e corect? Noi așa am făcut data trecută?

Partea și mai amuzantă a fost că, cei prezenți, au preferat să-și dea adresele de mail pe grup decât să vedem și noi, restul oamenilor pozele.  Dacă unii oameni sunt speriați și de aceea nu au venit la întâlnire? Nu ar trebui să arătăm niște poze care să indice că acolo nu se mănâncă oameni și că e sigur să participe și ei? Sau măcar să observe care persoane sunt fioroase și să vină doar în absența lor. Sunt convins că mulți, văzându-l pe Emil așa, mai voluminos, cred că el ar mânca bloggeri (asta ar explica și creșterea în Zelist, mâncând concurența), dar eu pot să-i asigur, și cred că pozele ar fi ajutat, că burta lui e de la bere, și că dacă-i oferi această licoare magică și naturală el e foarte prietenos.

Nu am mai găstit pe Facebook post-ul la care comentase toată lumea (cel pe care l-am citit azidimineață când am ajuns acasă) să mai mă iau și de alte persoane, dar comentariul Irinei, care vrea să ne facă în ciudă și faptul că unii uită să-mi transmită mesajele la destinație, m-au determinat să scriu acest articol.

În încheiere vreau să adaug că mă bucur că v-ați distrat, chiar dacă ați făcut acest lucru fără mine. E bine că a fost cineva să facă și poze sfinte, că doar era miercuri, zi de post. Aștept să primesc și eu pozele, să văd ce s-a întâmplat pe acolo. Adresa mea o au toți blogerii, iar cei care nu o au o pot găsi. Ori pe Facebook, ori pe blog, la secțiunea contact.

Salutări blogosferice și ne vedem la următoarea întâlnire !

4 comentarii: