joi, 5 iulie 2012

Un nou inceput

Ce alt mod mai bun de a sărbători aniversarea a 2 ani a blogului, decât prin anunțarea nașterii unui nou blog. Nu, nu al meu ci al amicului, colegului și colaboratorului Emil Călinescu.

El, ca persoană nu necesită mare prezentare, fiind el suficient de mare și ieșind în evidență. Ca blogger s-a făcut cunoscut prin minunatul lui blog care a făcut ravagii prin ZeList. Acum, după vreo 4 ani, după ce Wordpress i-a dat o lovitură sub centura de campion al blogosferei, s-a hotărât să devină european. Sau autonom și independent ca ungurii.

Așa a luat naștere proiectul de branding personal: emilcalinescu.eu . I-am sugerat să folosească diacritice pentru a nu se creea confuzii, dar a refuzat cu încăpățânarea caracteristică. De asemenea, a zis că poetul din el nu-i permite să nu folosească o figură de stil, și dacă epitet folosise deja la blogul vechi, la acesta a băgat o mică inversiune, și în loc de "eu, emil călinescu", a devenit: emilcălinescu.eu  emilcalinescu.eu .Ca urări de început de drum, îi urez să ajungă și cu acest blog în top-uri, dar după blogul meu, la care încă rămâne autor part-time.
Și dacă tot am ajuns la categoria autori part-time, și anunț noutăți, anunț că listei autorilor s-a alăturat și un personaj feminin. O s-o numim generic: Simona, urmând să-i fac o prezentare mai amplă după ce devine autor pe bune (adică să publice ceva).

Cam atât cu știri blogosferice pentru azi.

Baftă Emil, bun venit Simona!

Poza™: Yo & Emil -1dec 2011 @ Pub18 (Friends Only)

7 comentarii:

 1. Mersi frumos. Parca mergea totusi si un link, da te iert :P

  Si apropo, sunt sanse ca-n prima saptamana de zelist sa fiu mai sus ca tine :)) ce-ai zice de asta ? :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Acu e mult mai bine :) Si frumoasa poza :)

  RăspundețiȘtergere
 3. D-abia astept sa vad de ce e in stare Simona asta.

  RăspundețiȘtergere
 4. Ba vere, te trimit la un concurs sau la o bere. Cum vrei tu si-apoi mancam :)

  RăspundețiȘtergere