luni, 20 august 2012

Operatiunea "Porumbelu' "

De câteva zile (i-am observat yo), o grupare formată din 3 porumbei a început să-mi terorizeze diminețile. În fiecare dimineață când veneam de la muncă ca orice om normal (cum? oamnenii normali nu vin de la muncă dimineața? ) aceste creaturi râcâiau ceva în peretele nefinisat al camerei mele. Și cum am somnul sensibil, dura ceva până reușeam să adorm. Nu știu dacă adormeam pentru că efectiv nu mai aveam energie sau teroriștii plecau de acolo, la o zi normală de ciugulit... ce-or ciuguli ei.

Azi dimineață când m-am trezit (da, la 12) i-am zărit cum stăteau pe gardul curții uitându-se veseli la mine, parcă fericiți că reușiseră să mă deranjeze în zilele precedente.

Dastardly and Muttley - Stop the pigeon !!!
Așa că, m-am hotărât să-i anihilez. Dar cum regimul armelor și munițiilor este destul de strict nu am putut merge la magazinul din colț să cumpăr o arbaletă. O armă de foc ar face stricăciuni și gălăgie în liniștitul meu cartier. Și probabil ar speria căprioarele care zburdă liniștite prin pădure. (printre blocurile lui Țiriac). Dar cum era duminică, am stat, m-am gândit, și am hotărât să le cruț viața. Dar o pedeapsă tot meritau pentru deranjarea somnului meu, așa că am votat în unanimitate să-i trimit în exil.

Apoi am ales locația. Drajna, la vecinul Vlăduț. Cum el e mare crescător de animale (iepurași, porumbei, cățeluși, găini, varani, etc) m-am gândit că vor avea un loc acolo. Era ori asta ori să-i gătesc (am înțeles că ar fi comestibili). Dar cum foame nu-mi era, dar în schimb îmi era lene să gătesc, am ales să le acord buletin de Prahova.

Și după ce au mai trecut câteva ore m-am hotărât să desfășor o opreațiune de comando și să-i capturez. Nu vă pot furniza date referitoare la pregătire și la modul de desfășurare al acțiunii însă vă pot arăta poze cu ce am găsit la domiciliul suspecților. Domiciliu al cărei locații este de asemenea clasificată din cauza anchetei care este încă în desfășurare.

S-a terminat melodia de mai sus? Apasă PLAY din nou.

În urma descinderii au fost găsite urme de oseminte ale victimelor suspecților:

dar și ouă, semn că aceștia vroiau să-și extindă gruparea.În urma operațiunilor au fost capturați 3 membri ai clanului "Porumbelu' " și au fost confiscate 2 ouă și mai multe arme.  Încă trei membri ai acestei grupări se află încă în libertate.

Doi dintre arestați au încercat să evite camerele de luat vederi și presa


iar al treilea a declarat că sunt nevinovați și că ei veniseră acolo în căutare de ouă pentru a face o omletă și că totul este o însenare din partea oamenilor politici care vor să-i scoată din schemă pentru că știu prea multe referitor la referendum.Cei 3 au fost reținuți pentru 29 zile și urmează a fi transferați la Penitenciarul Stațiune - Vlăduț. Dacă vor fi găsiți vinovați cei 3, dar și complicii lor, riscă să fie obligați la muncă în folosul comunității, cum ar fi curățarea găinaților de pe statui.


În timpul scrierii acestui articol nu au fost răniți porumbei, iar cei capturți urmează a fi eliberați după executarea sentinței.

4 comentarii:

 1. Uite, incepi sa devii blogger. O chestie ca asta poate ai fi ratat-o. Felicitari pt succesul operatiunii :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Ma crezi ca nu am mai vazut un porumbel de foarte multi ani?
  Azi am vazut 2 ,daca ai stii ce simpatici imi erau...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Te cred, pt ca toti sunt aici, la mine. daca vrei sa-i vezi, poti veni. Sambata vor fi transferati.

   Ștergere