joi, 20 septembrie 2012

Iphone 5 - Bonus

Pentru că articolele cu iPhone au avut mai multă căutare decât am estimat, m-am gândit să mai fac un articol bonus.
Întâi câteva chestii tehnice, iar apoi ceva amuzament.
Pentru început, o comparație cu principalul competitor Samsung Galaxy S3
Iphone 5 vs Galaxy S3 

Continui dezvăluirile că o dezvăluire despre aplicația de hărți. Sursa spune că din cauza renunțării totale la Google Maps, Apple a pierdut o mare parte din baza de date. Astfel, sistemul de navigație devine mai slab ca cel de pe iPhone 4S și chiar 3. Trist.

Conectorul Lightining. Acest conector revoluționar face utilizatorii de iPhone-uri mai vechi să fie nevoiți ori să schimbe toate accesoriile ori să cumpere adaptorul minune care face conversia din mufa cu 30 pini în Lighning. Partea rea e că acest adaptor costă 30$. Trist

 Azi citeam la serviciu o prezentare a iPhonului 5. Era vorba de tehnologia LTE. E atât de optimizată încât ei spun că au redus consumul de energie al acesteia. Și că au remediat ceva ce competiția nu are remediat. Capacitatea telefonului de a folosi simultan și rețeaua de date și pe cea de voce. Serioasă problemă. Deci o să fie ca la dial-up, dacă stai pe net ori nu primești apeluri că sună ocupat, ori îți pică netul. Și se încarcă iar clipul la care te uitai de la început, consumând mult mai mult trafic de date, baterie și nervi. Inteligentă mișcare. 

Gata, că zice lumea că aș avea ceva cu Apple. Nu că n-ar fi așa...

Acum puțin amuzament. Mai găsiți și aici.

Părerea lui Tony Stark despre nou lansatul iPhone:
Tim Cook prezintă în exclusivitate următoarele modele.S-a descoperit că și cavalerii Jedi aveau iPhone.
Ingredientul secret cu care a fost modificat iPhone 4S - pastila albastrăGata. Suficient cu iPhone. Mâine, ca să mai schimbăm atmosfera schimb subiectul. Dacă sunt subiecte care v-ar interesa, puteți lăsa un comentariu cu sugestiile.


4 comentarii:

 1. Eu prefer tabletele, nu ma omor dupa telefoane sau iphone, faza cu iphone 20 mi se pare super amuzanta:)).
  Felicitari, m-ai facut sa rad putin in dimineata asta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doar putin? :( Apropo de tablete, singurul motiv pentru care nu au facut iPhone 5 doar mai lung, nu si mai lat este ca s-ar fi numit iPad.

   Ștergere
 2. Pe mine mai amuzat ceva mai mult decat pe @Maria dar ce faci nu mai postezi si tu nimic, nu te gandesti si tu la noi?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. @Oana: parca tu erai fana iPhone, sau te confund? In curand voi reveni in forta. Am avut un miniconcediu de blogging

   Ștergere