vineri, 14 decembrie 2012

HTC ... dual SIM

Până acum câțiva ani piața telefoanelor cu mai multe cartele era dominată de telefonae no-name (pentru România) din China. Toate telefoanele dual SIM erau chinezării. Apoi au evoluat la 3 cartele și apoi 4.

Revenim la dual SIM. După ce CECT și alte companii au început vândă mai mult, au început să apară clonele. Arată exact ca modele cu renume, doar că au specificații tehnice inferioare și loc pentru două cartele. Și bineîțeles sunt mai ieftine decât modelul original. Au prins destul de repede la fițoșii care au vrut iPhone, chiar dacă era replică. Arăta la fel, nu știa lumea că nu e adevărat.

Ulterior au intrat și producătorii mari pe această nișă. Primul a fost Samsung. A modificat modele din gama proprie care se vindeau ca să devină dual sim. Apoi a vent și Motorola.

Acum văd că avem telefoane dual SIM și de la HTC. Însă de data aceasta avem un smartphone puternic. Nici nu se putea altfel de la compania care a colaborat cu Google la primul Nexus. Și așa intră în scenă HTC ONE SU dual sim.

Și pentru că e un HTC ONE nu putea face rabat de la calitate. Așa că vine pregătit cu un procesor dual core  de 1GHz , 1GB RAM, display WVGA de 4,3" și dual sim activ. Bineînțeles că rulează Android 4 și are sunet Beats.  E practic combinația perfectă pentru persoanele care au mai multe telefoane dar nu vor să renunțe nici la smartphone nici la al doilea telefon, dar totuși vor să nu aibă buzunarele pline cu telefoane.

Nu știu cât poate rezista acumulatorul de 1800mAh dar nu cred că HTC facea rabat de la calitate tocmai la partea aceasta. La ce folos ar fi să faci un super telefon și să-i pui o baterie care se descarcă după 2h?

Dacă cineva l-a testat, este invitat să lase impresii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu