joi, 10 ianuarie 2013

Vreme de Poiana

Iar a venit weekendul. Și se anunță soare la munte. Zăpadă a mai rămas pe munte după ce s-a terminat mini vacanța de iarnă. Rușii au plecat înapoi acasă după ce au fost pe aici așa că s-a eliberat cazare Poiana Brasov.

Sau mă rog, puteți merge și în altă parte dar acum că s-a eliberat DN1 faceți mai puțin ca până la Viena. Știți cum e, oferta e limitată, profitați. Urcați-vă în mașină cu toată familia și la zăpadă cu voi. Nu de alta, dar e păcat. Rămân eu în București și vreau să am loc în trafic :) . Glumeam. Acum vremea încă e bună, nu e foarte ger și nici foarte cald. De nins nu a nins foarte mult așa că nu se duce lumea buluc la munte.Plus că poate a mai rămas ceva caviar de la ruși și se vinde mai ieftin că ei l-au adus en-gros. D-aia vă ziceam de cazare Poiana Brasov. Că acolo merg ei. Acolo e distracția. Poiana e Perla turismului montan românesc. Mamaia muntelui. Și când zic Mamaia, mă refer la stațiunea de la mare, nu fac vreo aluzie că mai există niște Babe la Sinaia. Au și pârtie mare acolo, e mult mai puțin aglomerat ca Valea Prahovei și e și mai aproape de Brașov. Asta așa, în caz că mai vreți să vizitați și altceva sau să faceți ceva cumpărături la prețuri normale. Puteți vizita și cetatea Râșnov care e la o aruncătură de băț bulgăre. Și peștera Râșnov, pe care o găsiți în apropierea cetății.

E timpul să mai schimbați peisajul din capitală și să vă relaxați după prima săptămână de muncă din 2013. Și dacă nu profitați acum, am o presimțire că iar o să vină o iarnă grea de vom rămâne înzăpeziți care pe unde apucă. Nu că unii nu s-ar lupta deja cu nămeți prin nordul țării.

Distracție plăcută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu