sâmbătă, 2 februarie 2013

Vizita la service


Uite așa, în plin sezon ploios de iarnă (uită-te pe geam și apoi în calendar și zi că nu-i așa), bătrâna mea Dacie s-a gândit să-mi facă figuri.

Îi zic bătrână cu toate că e mai tânără ca mine, dar știi că la mașini e ca la câini, timpul curge altfel. Revin. Am ieșit să dau o tură până la mall și din senin (vorba vine) a început să dea în nas. Nu se mai accelera bine. Era ca și cum unul din cei 70 cai putere (da, a mea are 70 că are motor de 1.6) a murit iar ceilalți se chinuie să sară peste el.


Tocmai din cauza carburatorului dublu corp nu m-am băgat s-o repar că-mi prind urechile. Așa că am la service-ul auto Ad Garage ca s-o vadă un specialist. Un specialist în domeniul auto, că specialiști suntem cu toții, dar fiecare în domeniul lui.  După ce a aruncat un ochi pe acolo a ajuns la concluzia că rămâne șocul tras și de aceea se îneacă.

A remediat problema și am plecat fericit. E ciudat cum o chestie banală poate să afecteze întregul mers al mașinii.  Și pe vremea asta e cam aiurea să nu ai cu ce să te deplasezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu