marți, 19 martie 2013

Cinefil - Vehicle 19După scurta vacanță departe de capitală, am revenit în București. Și ca să îmi reiau viața de blogger, am dat o fugă la cinema să văd Vehicle 19 – Cursă infernală.


În ultimele 2 luni am tot văzut trailerul filmului și de când am văzut că e cu Paul Walker (din seria Fast & Furious) am zis că așa ceva nu trebuie ratat. Zis și făcut.


Am avut un bilet minunat pe locul 13, în sala cu numărul 13. Noroc că nu cred în superstiții că altfel sigur se întâmpla ceva. Sau nu s-a întâmplat nimic pentru că am fost pe rândul 12.

Filmul, care-l are în rolul principal pe Paul Walker, ne duce în Johannesburg, unde Michael (Paul Walker) se duce să se reîmpace cu fosta sa soție. Lucrurile se complică atunci când cei de la agenția de închirieri auto îi greșesc comanda. Așa că în loc sedanul pe care-l comandase primește o dubiță.  Însă lucrurile devin cu adevărat interesante când, în mașină, alături de un telefon mobil cu un mesaj suspect și de un pistol cu amortizor, găsește o ostatecă.

Și pentru că lucrurile s-ar fi terminat prea repede dacă era o ostatecă oarecare, Rachel (Naima McLean) (ostateca) nu poate merge la poliție pentru că poliția o vrea moartă. Așa că, Michael se hotărăște s-o ajute. Cum își folosește tehnicile de șofer dobândite în seria Fast & Furious te las pe tine să vezi în cele 82 de minute de acțiune.

Nu te aștepta însă la un film de nivelul F&F pentru că nu se pot compara.  Nici ca film, nici ca buget.
Îți las aici trailerul, urmând ca tu să decizi dacă te-a făcut curios și dornic să-l vezi. Filmul este distribuit în România de Ro Image 2000 și ProRom și va rula în cinematografele din toată țara începând de vineri 22 martie.

Vehicle 19 - Wrong Place - Wrong Car - Wrong time.

Vizionare plăcută! 


2 comentarii: