duminică, 12 mai 2013

Cinefil - Hummingbird


În caz că vă era dor de Jason Statham, nu de alta, dar a trecut ceva vreme de la Parker, îl puteți revedea în Hummingbird – Legea străzii, în cinematografe de vineri 10 mai.

De această dată, Joey (Jason Statham) este un fost militar care, fugind de curtea marțială după o misiune în Orient, unde a cedat psihic, ajunge printre oamenii străzii. Într-o noapte,  după un incident, norocul dă peste el și se hotărăște să profite de această șansă pentru a îndrepta unele aspecte negative din viața sa și din orașul în care trăiește.


Cum numele de Jason Statham a devenit sinonim cu filmele de acțiune, nici Hummingbird nu face rabat de la această regulă, potrivindu-se bine în șablon. Suspansul este din belșug reușind să te țină cu sufletul la gură pe toată durata peliculei. O să aveți șansa să-l vedeți pe Jason chiar și cu o înfățișare total diferită de cea cu care ne-a obișnuit, aceea de luptător îmbrăcat la costum.

Legea străzii care se aplică în Hummingbird este aceea a Londrei, unde, cu toate că există supraveghere video în tot orașul, tot se întâmplă lucruri în afara legii, lucruri pe care trebuie să ajungi pe stradă pentru a le vedea și pentru a avea o șansă în a le îndrepta.

Soundtrackul este unul dinamic dar greu de găsit pe net(l-am căutat să-l pun aici, însă fără succes).  Știu că dădusem peste o melodie, la un momentdat, însă nu o mai găsesc. Sunt câteva melodii poloneze (parcă).
A, era să uit, să aveți puțină răbdare pentru că introducerea filmului este destul de lungă, acțiunea propriu-zisă începând abia după primele 20 minute (aproximativ).

Cam atât vă spun despre Hummingbird, vă las să vedeți trailerul, să vă faceți o idee și apoi să mergeți în cinematografe, că doar nu l-a adus RoImage degeaba, nu?

Vizionare plăcută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu